Tochtgenoten 2017

Word ik jouw TOCHTGENOOT
voor één dag?

Jij en ik samen onderweg
naar JOUW BESTEMMING

In de zomer van 2016 ontwikkelde ik een volstrekt uniek product. Ik nam mensen een hele dag mee in mijn huis, mijn camper voor een reis… een reis door prachtig landschap, maar ook een reis door het leven. Persoonlijker kon het niet, exclusieve aandacht gedurende een hele dag. Het bleek een groot succes! Een aantal reiservaring lees je hiernaast.

Inmiddels is mijn leven ingrijpend veranderd. Ik woon niet meer in de camper, maar op een boerderij in Drenthe. Nu is de camper mijn rijdende kantoor, mijn rijdende stilteruimte, mijn rijdende ontmoetingsplek. Daarom neem ik ook in de zomer van 2017 weer een (beperkt) aantal mensen mee op reis.

(niet meer beschikbaar)

Reisgenoten voor één dag

Ja, we gaan op reis, letterlijk – met mijn camper het land in. We gaan naar plekken die inspireren of confronteren, plekken die uitdagen of juist uitnodigen. Haast hebben we niet, want we hebben de hele dag. De hele dag is voor JOU!

Maar het is meer dan een fysieke reis, we gaan ook op reis door jouw leven, door jouw ziel. We spreken met elkaar (zolang je wilt) en ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Misschien gaan we wandelen, of schilderen, of een vuurtje stoken. Misschien wil je leren mediteren of ontdekken wat een inquiry met je doet. Misschien wil je een uur slapen in mijn hangmat of doet een gefocuste brainstorm je goed. Als het zover is, weten we wat er nodig is.

We spreken af op een handige plek in Nederland en ik ontvang je eerst voor lekkere kop koffie of thee in mijn camper. Dan gaan we op pad. Alles wat we nodig hebben is aan boord. Misschien reizen we met een duidelijk doel voor ogen, misschien ook wel niet. De dag ontvouwt zich. Ik zal je voorstellen doen, maar het initiatief kan ook bij jou liggen. Daarbij houden we steeds het doel voor ogen: jouw leven, jouw keuzes, jouw verlangen, jouw kernwaarden, jouw energielekken, antwoord op jouw vragen… kortom: JOUW BESTEMMING!

Commitment aan JOUW bestemming!

Het is niet een dag vakantie. We maken deze reis vanuit een krachtig commitment aan jouw leven. Dat is soms ook hard werken - voor ons allebei. Ik ben en blijf er bij als dat moeilijk wordt, als je even niet meer weet hoe je verder moet. We komen misschien wel bij plekken in jouw leven die pijnlijk zijn en die heling nodig hebben. Ook daar gaan we samen heen.

Ik maak deze reis vanuit mijn jarenlange ervaring met honderden mensen. Ik heb het vermogen om helder te zien waar jouw blokkades liggen, maar ook waar de kansen liggen om te helen of te groeien. Ik kan je zien, spiegelen, inzicht geven in jezelf en je in beweging zetten. Ik kan een veilige bedding bieden om jouw kwetsbare kant te ontdekken. Ik kan verbanden leggen en een heldere analyse maken op basis van veel kennis en scholing op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alles wat ik heb en ben - dus ook de lessen die ik in mijn eigen leven heb geleerd - staan de hele dag tot jouw beschikking.

Ga je mee?

Het is een unieke en intensieve dag die ik deze zomer graag een aantal keren wil aanbieden. Je zult begrijpen dat het aantal plaatsen hiervoor beperkt is. Als je denk dat het wat voor je is, neem dan snel contact op met mij of reserveer meteen je plaats. Dan zoeken we naar een datum die jou schikt.

Het is ook voor jou een hele spannende dag. “Een hele dag ‘coaching’… kan ik dat wel aan?” Ik snap die vraag heel goed. Maar ik kan je vanuit mijn ervaring zeggen dat het een dag zal worden die je nooit meer vergeet en die van blijvende betekenis zal zijn voor jouw leven.

Ik zal je hartelijk en warm ontvangen en jou helpen om te ‘landen’ in de dag. Het is jóuw dag. Gaandeweg zul je ontdekken dat een hele dag samen optrekken een veel grotere impact heeft dan een serie van 10 of 20 coaching gesprekken.

(niet meer beschikbaar)

"afgelopen jaar leefde ik lichter"

Een wonderlijke dag, zonder vooraf vastgesteld doel of plan. Maar op de dag zelf ontvouwde het best passende programma voor dat moment zich als vanzelfsprekend. Het heeft lagen aangeraakt en belemmeringen weggenomen. Zaadjes zijn geplant. In het afgelopen jaar leefde ik lichter en kon ik meer authentiek zijn. Dichter bij mijn kern.

Corrie (tochtgenoot in 2017)

"een investering in mijzelf"

Wat ben ik blij dat ik mezelf deze dag heb gegund en daar als bonus het programma BLOEI bij kreeg. Het was een heerlijke dag. Wat heb ik genoten van deze tocht. Een levensreis op een dag. Intens, persoonlijk, puur en vol inzichten en verheldering. Niet alleen op de dag zelf, maar met doorwerking in de maanden daarna. Zo kostbaar, zo’n aanrader. Een waardevolle investering in mijzelf die zeker voor herhaling vatbaar is.

Anita (tochtgenoot in 2016)

Meer verhalen van TOCHTGENOTEN

VIND JE HIER!

Verhalen van tochtgenoten die je voorgingen...

In 2016 en 2017 gingen bijna twintig mensen met mij mee op pad. Twintig unieke reizen, want twintig unieke levensverhalen. Lees hieronder een paar van hun reacties. 

"nieuwe perspectieven"

Tochtgenoot zijn was voor mij een enorm cadeau. Een dag lang in gesprek zijn met iemand die zo oprecht belangstellend is, kennis heeft en het leven ook echt leeft en geleefd heeft, is een traktatie. Door vele vragen te stellen zonder de antwoorden te geven maar wel echt samen op zoek te gaan, was ik mezelf aan het verkennen. Vragen die ik had werden niet zozeer beantwoord als meer dat het gesprek erover tot nieuwe perspectieven leidde. Ik dank je voor je interesse, mooie vragen en inspirerende verhalen.

Pijke (tochtgenoot in 2017)

"Helemaal voor mij alleen"

Deze dag was helemaal voor mij en alles draaide om mij. Wat ik wilde doen, wat ik wilde bespreken, of ik wel of niet wilde praten, wat ik wilde eten of drinken, de persoonlijke aandacht, etc. Wat een luxe! Er was ruimte voor gewoon gezellig praten, maar voor ook intieme, persoonlijke gesprekken en soms ook vragen die tot nadenken aanzetten. Het was gezellig, gemoedelijk, het voelde veilig om me kwetsbaar op te stellen, er was ruimte voor lachen en een traan. 

Ook leuk was het om maar gewoon onze neus achterna te gaan met rijden in de camper en maar te zien waar het mooi was. In het donker ergens achteraf, deels in de modder en dan maar hopen dat we niet vast waren komen te zitten... En vervolgens in het donker achteruit manouvreren zonder zicht achter de bus. Helemaal: 'we zien wel!'

Marijke (tochtgenoot in 2017)

"lichtvoetig, aards, lijfelijk, menselijk"

Je bent gewoon een prachtmens waarin ‘liefde’ tastbaar is. Je houdt van het leven, en bent in alles dankbaar. Naast processen als zelfrealisatie en manifestatie, proef ik ook nog steeds bij jou een enorm respect en waardering voor wat het oude Israël en zijn omgang met de Ene, ons heeft overgeleverd, de verhalen in de Bijbel. Je herkent de enorme zeggingskracht van die verhalen… En misschien is dat wel de kern waarom ik graag bij jou wilde zijn: je leeft een lifestyle die ten diepste dichtbij ‘God’ is. Los van traditie, conformisme of geharnast fatsoen. Nee, juist lichtvoetig, aards, lijfelijk, menselijk.

Sjonge, wat kan ik veel van jou leren…

Matthijs (tochtgenoot in 2016)

Boele P. Ytsma op Twitter

Twitter

Boele op twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma