The full immersion

"Waar wacht je op?"

Ken je dat gevoel: 'is dit nu alles?' Zit er niet meer in voor mij? Voel je je vastzitten op je werk, in je relatie, in je ontwikkeling? Denk je aan het eind van elk jaar weer opnieuw: het moet anders, het roer moet om! Maar ben je ook bang dat het weer gaat zoals álle andere jaren... straks, in januari, februari gaat het leven weer gewoon zijn gangetje en zie je de uitweg niet meer? Heb je het gevoel dat je het moet opgeven, dat het nooit meer anders wordt?

Dit jaar kun je daar mee breken! Je hoeft niet langer te wachten. Je kunt vandaag besluiten je eigen hart te volgen. Je kunt vandaag besluiten dat je niet langer de verwachtingen van anderen wilt leven. Je bent aan niemand verantwoording verschuldigd om wél voluit jouw hart te volgen en jouw volle potentieel te leven. Het wordt tijd dat jij je bestemming gaat leven!

Waar wacht je op?
Op toestemming van anderen?
Op betere tijden?
Op meer geld en meer tijd?
Op het juiste moment?

Wacht niet langer! Hou jezelf niet langer voor de gek. De enige die jou tegenhoudt ben jezelf! Je denkt misschien dat het de omstandigheden zijn of andere mensen, maar dat is niet waar. Gelukkig maar, want dan zou je er niks aan kunnen doen. Maar dat kan wel! Als jij NU besluit om voluit je eigen leven te gaan leven, als jij NU besluit om jouw stem te laten horen, jouw potentieel te leven en jouw bestemming te volgen... dan zul je eindelijk ervaren waar je zo lang naar op zoek bent: de diepe bevrediging van een leven dat voluit geleefd wordt. Dan zullen ook jouw naasten en liefsten gaan zien en ervaren wat jij - alleen jij! - te geven hebt. Dan word je eindelijk voluit wie je bent!

Ik daag je uit om je een heel jaar te wijden aan jouw bestemming (vooral als je nu geen flauw idee hebt wat dat is). Ik nodig je uit om één van de vijftig mensen te zijn die de moed vinden om voluit te gaan leven wie ze zijn. Vijftig mensen die er genoeg van hebben om maar half te leven, die weten dat het de hoogste tijd is om hun eigen hart als kompas te gebruiken en die de moed hebben om alles onder ogen te komen dat hen tot nu toe heeft gestopt om zichzelf te zijn. Ik nodig je daarom uit voor:

THE FULL IMMERSION

Geloof me, dit is niet zomaar een programma of een cursus. Dit is iets dat mensen doet opkijken en Nederland kan veranderen. Voel je nieuwsgierigheid, lees dan hier verder!

The full immersion is één jaar lang voluit leven. Een jaar waarin jij jouw bestemming zult vinden én de moed gaat vinden je bestemming te leven - wat dat ook is!

Een jaar waarin je je schaamte en je schroom kunt loslaten en waarin je valse bescheidenheid en beperkende overtuigingen ontmaskert.

Een jaar waarin je je bevrijdt van de oordelen van anderen en van de verwachtingen van de maatschappij.

Een jaar waarin je eindelijk gaat leven wie je bent en alles durft te omarmen: de schoonheid en de kwetsbaarheid, het succes en het tekort - álles!

Een jaar van 100% commitment, van bevrijding, van ontwaken, een jaar van rauwe eerlijkheid en helende overgave.

The full immersion is dus hét jaar waarin jij gaat doen waarvoor je gekomen bent en dus het jaar dat de koers van je leven voorgoed verandert...

Dat ga jij doen... jij!
Maar je doet het niet alleen.
Je doet het samen met mij... en tientallen anderen!
Mannen en vrouwen die durven te leven

En nu concreet, wat is het?

The full immersion is daarom ook...

een jaar waarin ik voluit mijn bestemming leef, zonder schaamte, zonder schroom, zonder valse bescheidenheid.

Een jaar met bijzondere gebeurtenissen, grote doelen en ambitieuze plannen én een jaar van radicale eerlijkheid over de weg daarnaar toe.

Een jaar waarin ik gul geef en gulzig leef. Het is een jaar waarin ik laat zien hoe ik het doe, open, eerlijk, 100% transparant: ja, ik laat je álles zien!

Jij en ik, één heel jaar,
mannen en vrouwen,
élke dag samen onderweg... je moet het maar durven!
Maar ik weet het zeker: het zal je leven veranderen.
En dát zal de wereld veranderen!

Je zult nu vast vol vragen zitten: wat is dit? waarom nu? waarom jij? waarom ik? Hoe dan? wat moet ik doen? wat moet ik kunnen? wat gaat het me kosten? wanneer begint dit? wie doen dit allemaal?

Neem je tijd, ga zitten en lees verder. Ik zal al je vragen beantwoorden en je helpen een goed beeld te vormen. Als het je aanspreekt, als je het gevoel hebt dat er iets van binnen in jou zich begint te roeren... volg dan het spoor van je nieuwsgierigheid en lees nu verder!

 

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma