Supercharge

Alles op een rijtje

"Supercharge je relatie" is een workshop voor stellen over seksualiteit en verbinding. Waar je ook bent in je relatie, seksualiteit zal altijd een rol spelen - is het niet een voedende rol, dan is het wel een frustrerende rol. Wij geloven dat seksualiteit de levensader is van elk mens en van elke intieme relatie. Daarom zullen we deze dag werken aan bevrijding en heling van jullie seksuele relatie.

De workshop vindt plaats in het mooie Drenthse Borger, het dorp dat zichzelf tot hunnebedhoofdstad heeft uitegeroepen. We gebruiken een mooie zaal van Hotel De Bieze (meteen naast de kerk). De worskhop is volledig verzorgd. Dieetwensen kun je vooraf opgeven.

Als je er een heerlijk weekend samen van wilt maken, zou je gebruik kunnen maken van de arrangenten die het hotel biedt: de nacht voor de workshop of de nacht erna - of misschien zelfs beide! Zo wordt dit weekend een echte superboost voor jullie relatie.

De worskhop wordt gegeven door Boele en Anat en ondersteund door twee ervaren mensen. Tijdens de worskhop zullen geen seksuele handelingen worden verricht en niemand gaat bloot. We creeën een veilige omgeving voor het proces. Je zult alle oefeningen uitsluitend met je eigen partner doen. 

RESERVEER METEEN JULLIE PLEK!

Onderwerpen die in deze workshop ter sprake zullen komen zijn de volgende:

De relatie met jezelf

Seks als levensader, seks als levenselixer, intimiteit met jezelf en je eigen lijf, beeld waar jij aan denkt te moeten voldoen, ideeën die je hebt over jezelf. Levensenergie opwekken.

Polariteit tussen het mannelijke en het vrouwelijk

Het masculiene/ feminiene in jezelf ontdekken, de masculiene/ feminiene dynamiek in je relatie. Aantrekking, afstoting, oefenen in geven en ontvangen, het wisselen van rollen.  

Verwachtingen

Wat jij denkt over de ander te weten, leren open te staan voor de ander, nieuwsgierig te blijven.

Schaamte en oopenheid

Schaamte over je lijf, over je verlangens, over je behoeftes, er over praten. Het mannelijke/vrouwelijke aspect hierin. Schaamte voor genot, voor extase, voor je seksuele fantasieen. Hoe eerlijk wíl je zijn?

Inprentingen, overtuigingen en oordelen

Wat zijn de belemmerende overtuigingen? Wat je onbewust hebt meegekregen van je opvoeding, sociale omgeving, achtergrond, vrienden, kennissen, eerdere relaties? Op welk gebied zitten deze overtuigingen? (ik ben te dik, ik ben niet aantrekkelijk, te kleine piemel, te grote borsten, te dit of dat, vergelijkingen met anderen)

Communicatie

Hoe ga je in gesprek met elkaar, afstemming, aandacht voor de ander zonder jezelf te verlaten, hoe ga je om met ruzie en onenigheid. Elkaar zien, elkaar erkennen, complimenten uitspreken, elkaar eren. (Welke woorden kies je voor het uiten van je verlangens, hoe spreek je dit uit?)

Veiligheid

Leren uitspreken wat je nodig hebt, durven openen, mannelijk: durven het vrouwelijke te openen en te ruimte voor te bieden. Vrouwen: durven te openen en de man te vertrouwen ruimte voor je te houden. Comfortzone. Weerstanden overwinnen. Veilige plek creëren.

Spelen

Wat kun je doen om het leuk en spannendte maken? We geven praktische tips en tricks Hoe ‘maak' je zin, en moet dat überhaupt (if you don't use it you loose it), vrijen zonder doel of vaststaand patroon, genieten van de aanrakingen, genieten van het aanraken, observeren van ademhaling, openen van seksuele energie, ying yang spel, fantasieën uitleven..

Waar je ook bent in je relatie, het zal je goed doen en misschien wel het begin worden van een nieuwe start, een nieuwe fase van passie en liefde. Wij zien er naar uit met je te werken!

Anat en Boele

BESTEL METEEN JULLIE TICKET!

 

 

Boele en Anat hebben beide een hands-on, aardse spiritualiteit en besteden heel veel tijd aan het praten over filosofische onderwerpen, over duaal versus non-duaal, over ‘het gevaar' van de spirituele bypass, over verantwoordelijkheid nemen en zo vele andere onderwerpen.

"Wij geloven dat alles er mag zijn, dat niets weg hoeft. We zijn nieuwsgierig naar elkaar en naar onszelf. We brengen het liefst al onze tijd samen door en altijd in onze seksuele verbinding. We doen en ondernemen dan ook veel op dit gebied, en genieten daar intens van. Samen hebben we een boerderij in Drenthe (vlak bij Borger), met bijna 2 hectare grond, waar we moestuinieren, een voedselbos bouwen en de komende jaren zoveel mogelijk ‘off the grid' willen gaan leven."

Samen zijn Boele en Anat de beweging Hallo Aarde gestart, een beweging die staat voor de verbinding met de aarde, haar leren kennen, ontmoeten en eren. De relatie met de aarde herstellen en tot bloei laten komen. Boele heeft drie volwassen kinderen van 26, 25 en 18 jaar en Anat twee kinderen van 8 en 5 jaar die bij Boele en Anat op de boerderij wonen. Samen hebben zij in oktober 2017 een zoon gekregen.

17 februari 2018

  • Gun je relatie een nieuwe krachtige boost!
  • Gun jezelf een heerlijke dag vol humor en herkenning
  • Gun elkaar de kans om helemaal open te gaan!
  • Gun de wereld jullie liefde!

Reserveer snel je plek in deze workshop. Er is veel belangstelling en we kunnen niet meer dan 10 stellen ontvangen. Vol is dus echt vol. 

Jullie investering:

  • één hele dag van jullie tijd
  • € 242,- (all in)

BESTEL HIER JE TICKET!

Boele P. Ytsma op Twitter

Twitter

Boele op twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma