Supercharge

SUPERCHARGE je relatie!
** Valentijnseditie **

Zaterdag 17 februari 2018 bieden wij opnieuw onze zeer succesvolle workshop over seksualiteit, polariteit en verbinding in je relatie. Een speciale editie voor Valentijn! Een dag die je relatie een nieuwe impuls zal geven! We begeleiden gedurende één hele dag maximaal 10 stellen (vol is vol!) naar meer contact met hun eigen individuele seksuele energie, met hun verlangens en met hun verbinding en intimiteit als koppel.

We gaan uitleggen wat de rollen zijn die je kunt innemen, hoe en waarom seksuele energie onderdrukt wordt, hoe belangrijk communicatie is en waarom dat zo eng is. Stap voor stap nemen we je mee op een reis in jezelf. We laten je vragen stellen, aan jezelf en aan je partner, en leggen uit waarom het stellen van de juiste vragen zo belangrijk is. We gaan je leren hoe je een veilige basis creëert in jullie verbond, hoe je een bedding biedt voor elkaar, waarin alles er mag zijn.

We gaan er niet vanuit dat de ene partner of de andere partner ‘fout' zit of moet veranderen, we houden je een spiegel voor en helpen je de moed te vinden daarin te kijken. Het doel van de dag is niet om je gedrag radicaal anders te maken. Het doel is om je meer inzicht te geven in jezelf, in wat je verlangt en in wat je remt. Op deze manier ontstaat er meer intimiteit tussen jou en je partner en ontstaat die veilige basis. We werken met het principe dat alles wat je voelt en ervaart oké is, en niet weg hoeft. Alles is welkom en niets hoeft binnengehouden te worden.

MEER INFORMATIE OF METEEN BESTELLEN!

Hoe verloopt de dag?

De dag wisselt zich af met stukken theorie en oefeningen. Boele en Anat vertellen over diverse onderwerpen die van toepassing zijn en hierbij is gelegenheid voor gesprek en vragen. Denk daarbij aan communicatietechnieken, aan openheid, aan het feminiene/masculiene, polariteit, het belang van intimiteit enz.

Daarnaast gaan we een aantal (eenvoudige) oefeningen doen, die erop gericht zijn je te laten beleven wat er zich afspeelt in je lijf, welke overtuigingen en blokkades jij met je meedraagt. Het is volledig veilig, we gaan niet bloot, en we houden je grenzen goed in de gaten. De oefeningen die we gaan doen zijn openend, interessant en leuk om te doen.

Het zal jullie veel inzicht geven en tools om mee verder te gaan eenmaal thuis. Je kunt deze dag zien als een kickstart van jullie hernieuwde verbond. Er is veel gelegenheid voor vragen en door het groepsproces zal je ook leren van andere stellen.

MEER INFORMATIE OF METEEN BESTELLEN!

Voor wie is deze dag?

Voor stellen die zich willen verbinden met zichzelf en met elkaar, en die na deze dag opener, vrijer en meer in intimiteit met elkaar willen samenzijn.

Deze dag is voor jou als je voelt dat je vast loopt in je seksualiteit en verlangens, maar wel meer wilt. Weet dat er meer is. Voelt dat er meer is. Meer verlangt. Als je wilt leren helderder te communiceren over je verlangens, en nieuwsgierig bent naar je partner. Als je graag meer diepgang en verbinding wilt.

Als je wilt leren hoe je extase kunt beleven, hoe je als vrouw diep kunt ontvangen en je kunt overgeven. En hoe je als man helemaal in je kracht komt, je begeerd en geliefd weet. Dat de polariteit in je relatie zodanig herstelt dat ‘vraag en aanbod' met elkaar in overeenstemming is, en dat je je als vrouw niet langer degene hoeft te voelen die altijd afwijst en als man niet langer het bedelende jongetje.

Wil je hiermee afrekenen? Ben je klaar voor de volgende stap? Dan is dit jouw dag!

MEER INFORMATIE OF METEEN BESTELLEN!

Waarom een dag met ons?

De kernwaarde van onze relatie is verbinding en intimiteit. Dit betekent dat we verbinding en intimiteit belangrijker vinden dan wat dan ook. Wij hebben beide, al voor we elkaar leerden kennen, een diep verlangen gevoeld zonder schaamte en schroom seksualiteit te beleven en ons te scholen en bekwamen op dit gebied. Dit is in ons samenzijn dan ook een rode draad geworden.

Door onze twinflame-verbinding (tweelingzielen), vullen wij elkaar aan op een volstrekt unieke manier, en halen wij zowel het beste als het ongeheelde bij elkaar naar boven.

Door onze achtergrond (Boele is theoloog, heeft interesse in filosofie heeft een coachingspraktijk en Anat studeerde psychologie en communicatie) nemen wij de informatie die ons samenzijn ons verschaft mee naar de oppervlakte waar we het kunnen vertalen en aanbieden aan andere stellen, die ervan kunnen leren en er door kunnen groeien. Doordat wij bovendien ervaringsdeskundig zijn én geschoold in het ondersteunen van interpersoonlijke en interrelationele processen, kunnen wij de vinger op de zere plek leggen en weten we waar je mee worstelt en hoe dat voelt. We zijn beide hoogsensitief, intuïtief en nieuwsgierig. Bovendien is Anat paranormaal begaafd. 

We zijn nu ruim anderhalf jaar een stel en hebben een ruige start gehad. We hebben elkaar geopend, gespiegeld, getriggerd en in extase gebracht. We hebben seksualiteit op heel veel manieren ervaren. Doordat onze kernwaarde verbinding is, communiceren wij ongelooflijk veel en strekt onze seksualiteit zich uit over de hele dag. Wij voelen dit als een levensader, als de elixer van het bestaan. We hebben beide eerder lange relaties gehad en weten als geen ander wat de strubbelingen zijn, waar je als stel tegenaan loopt, hoe verlangens en behoeftes kunnen worden onderdrukt, hoe schroom en schaamte vat neemt op je en nu dus ook vooral: hoe je je daaruit bevrijdt. Wat openheid en eerlijkheid nodig heeft om er voluit te kunnen zijn. Hoe je een veilige basis legt en hoe je je gewaar wordt en bevrijdt van belemmerende gedachten.

MEER INFORMATIE OF METEEN BESTELLEN!

 

  • Zaterdag 17 februari 2018, van 10-17 uur
  • Hotel De Bieze in Borger (Drenthe)
  • De hele dag is verzorgd (koffie, thee, lunch)
  • maximaal 10 stellen (vol is vol)
  • Prijs per stel: € 248,- (informeer naar een arrangement met overnachting)

BESTEL METEEN JULLIE TICKETS!

Zij denk en voelt...

"Ik durf niet goed initiatief te nemen. Ik vind het spannend erover te praten. Dit onderwerp spreekt me aan en stoot me ook af, ik voel remmingen en oordelen in mezelf. Mijn innerlijke criticus probeert me te beschermen en zegt me hier niet aan te beginnen en toch lees ik door. Het boeit me maar maakt me ook bang. Ik vrees dat dit niet voor mij is. Ik durf mijn gedachten over seks niet uit te spreken. Ik heb geen zin, hij wil altijd. Ik voel toch niet veel, waarom zouden we de moeite doen. Ik denk vaak andere dingen tijdens de seks. Ik geniet er wel van, maar het is altijd hetzelfde. Ik vind mijn man minder aantrekkelijk dan ik hem vond. Ik ben bang dat mijn man mij minder aantrekkelijk vindt dan hij me vond. Mijn man kijkt porno en daar voel ik me bedreigd door. Ik zou graag willen dat mijn man dominanter is en ruiger is. Ik heb gewoon vaak niet zo'n zin, voor mij hoeft het eigenlijk niet zo. Ik kan niet klaarkomen en doe dan maar alsof. Het vrijen verloopt altijd op dezelfde manier, het is saai. Ik geloof eigenlijk niet dat het erin zit dat het beter wordt. Ik voel me vaak onaantrekkelijk. Ik schaam me voor mijn lichaam. Ik vind het vrijen maar gedoe.. Ik voel me gewoon niet echt opgewonden worden of tot hem aangetrokken. Ik geloof eigenlijk niet dat het voor mij is weggelegd. Ik schaam me voor mijn fantasieën. Ik schaam me voor mijn eigen geilheid."

Herken jij je een aantal punten? Geef je dan gauw op. We hebben een beperkt aantal plekken en dit is dé kans hiermee af te rekenen. Zelfverzekerdheid, openheid, intimiteit en verbinding is ook voor jou weg gelegd.

In het dagelijkse leven is Boele bekend als ‘De Planteneter' is hij schrijver, coach en voedselbosbouwer. Boele is intuïtief, begaafd en is helder en scherp van inzicht. Hij is ongelooflijk zuiver in zijn waarnemingen en door zijn kernwaarden expressie en vrijheid deelt hij altijd open en eerlijk wat er met hem gebeurt. Dit is ontzettend leerzaam en waardevol. Boele is een woordenkunstenaar en leeft met een open hart. Hij volgt zijn passies en ware aard en heeft zich uit heel veel oordelen en dogma's ontworsteld.

Boele's passie is natuur, zijn weelderige moestuin, elektrisch rijden in zijn Tesla, tantra en seksualiteit en het volgen van zijn hart en innerlijk kompas. Hij is nieuwsgierig en geniet volop van het leven. Hij is authentiek en open en is niet angstig voor zijn gevoelens. Zijn grootste gave is zichzelf uiten, het delen van zijn inzichten en levenslessen op ieder terrein, hij is een levenskunstenaar en creator pur sang. Boele heeft zijn bestemming gevonden op de boerderij waar hij met Anat woont, in het leven dat ze samen leiden, en de manier waarop ze samen magie leven en beleven.

Anat over Boele: "Hij is een pionier in hart en nieren en een koning in het manifesteren. Ik heb nooit eerder iemand ontmoet die zo naar zichzelf durft te kijken als Boele, Hij is altijd nieuwsgierig mega intelligent en wijs. Ik voel me veilig bij hem en op en top vrouw. Hij opent mij en biedt me de ruimte om helemaal te ontdekken wie ik ben en wat ik verlang."

hij denkt en voelt...

"Ik moet altijd op seks aansturen en ik voel me vaak afgewezen. Ik voel me hier heel gefrustreerd over. Ik voel me onzeker; doe ik iets fout? Ik denk vaak aan seks maar durf hier niet over te praten. Ik voel me fout gemaakt voor mijn seksuele verlangens. Ik schaam me voor mijn fantasieën, ik durf ze niet open te bespreken. Ik zou graag meer seks willen. Ik weet eigenlijk niet goed wat mijn vrouw precies verlangt. Ik heb misschien ook wel niet zoveel zin meer, voor mij hoeft het niet meer, hoewel het gevoel dat ik iets mis blijft knagen. Is dit nu alles? Ik vind mijn vrouw minder aantrekkelijk. Ik vind het spannend over seks te praten. Ik zou ons seksleven graag anders willen. Mijn vrouw wil dit graag doen, ik voel me wat onder druk gezet. Ik geneer me voor dit onderwerp en heb denk ik geen behoefte hier een hele dag over te praten. Toch voel ook ik dat het anders kan en zou moeten. Het boeit me maar stoot me ook af. Ik ben bang voor emoties die ik kan tegenkomen. Ik wil als man graag leren voluit mijn mannelijkheid te leven en te ervaren. Ik vind het spannend maar voel ook gretigheid."

Herken je je als man in een aantal van deze uitspraken? Het kan bijna niet anders. Dit is dé worstling van de man van onze tijd. Dan zal deze workshop je heel goed doen en je kunnen bevrijden uit je verwarring en frustratie. 

BESTEL METEEN JULLIE TICKET

In het dagelijkse leven is Anat eigenaresse van plantbased lunchcafe ‘Anat' in Groningen. Ze heeft een achtergrond in psychologie en communicatie, is intuïtief en gelooft in magie. Ze is wijs als ook onbevangen en ontvangt regelmatig informatie in de vorm van channeling. Ze heeft wat je zou noemen ‘paranormale gaven' en doet hier pas sinds heel kort echt iets mee. Na jaren dit te hebben onderdrukt en mee hebben willen doen in de ‘gewone' maatschappij, is het nu tijd om dit voluit te openen en uit te pakken.

Anat's passie is tantra, seksualiteit en alles wat hiermee te maken heeft. Ze verslindt alles wat ze hierover kan vinden: boeken, contacten, films en ze zou het liefst naar alle trainingen gaan, over de hele wereld. Het is haar ware bestemming: het openen van de seksuele energie zichzelf én anderen daar ook in raken. Daarnaast houdt Anat van koken met verse eigen geteelde groe-n en fruit, en woont ze nu voor het eerst van haar leven in een buitengebied waar ze een ontluikende liefdesrelatie heeft met de natuur en de prachtige oude lindeboom naast hun boerderij.

Boele over Anat: "Ik ken geen mens dat nieuwsgieriger en leergieriger is dan Anat. Zij verlangt altijd naar ontwikkeling en je zou bijna kunnen zeggen dat haar comfortzone buiten haar comfortzone ligt. Bovendien is Anat ongelofelijk sensueel en seksueel. Ik voel me zo rijk dat ik met haar mag leven!"

Boele P. Ytsma op Twitter

Twitter

Boele op twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma