Seminar

Jouw scheppingskracht mobiliseren!

We hebben weer een geweldig inspirerend seminar voor je in petto! Je hoeft niet langer je handje op te houden en je verlanglijstjes in te leveren bij mythische figuren die niet eens bestaan… we gaan je helpen om je eigen Sinterklaas of Kerstman te worden. Jij leert wat scheppen is!

Ook jij hebt elke dag te maken met alles wat er bij je binnenkomt - prikkels, informatie, gevoelens, energie - én wat dat intern met je doet. Het heeft effect op jouw leven. Gedachten en intenties worden omgezet in mooie cadeaus, óf juist in dingen die je zo snel mogelijk weer kwijt wilt of wilt ruilen. Gedachten zetten de deuren open óf houden de boel dicht. Ideeën over jezelf die maken dat je blij wordt en zin hebt om in actie te komen óf leiden tot moedeloosheid en zwaarte. Overtuigingen dat alles moeilijk moet zijn óf dat het ook lichter mag gaan. Dat je belangrijk moet zijn óf dat je onbetekenend bent, we kennen het allemaal! Want jouw gedachten, jouw ideeën en jouw overtuigingen zijn scheppend!

We willen dit proces van gedachte naar realiteit tijdens deze workshop met je uitwerken. Onze geest is net zo vernuftig als ons lichaam. Het kent wetmatigheden en regels en als je die begrijpt zul je beter in staat zijn om je eigen werkelijkheid te scheppen.

Scheppen in drie stappen

Deze dag nemen we drie grote stappen met je. We werken met een oude kijk op de mens: de chakraleer uit het Oosten. Scheppen is een reis maken door de zeven chakra's. Door die te openen en werkelijk met elkaar in verbinding te plaatsen, gaat de scheppingsenergie stromen. Samen met Atti en David Gringhuis (mijn schoonmoeder en zwager) neem ik je mee door het proces van scheppen.

  • De eerste stap neemt Atti met je. Ik ga met je door de bovenste drie chakra's: hoe komt iets binnen en hoe reageer je daarop? Hoe kan dat wat binnenkomt integreren met jouw wezen en zo jou inspireren en voeden? Hoe kun je je gedachten hoorbaar, zichtbaar en tastbaar maken?
  • De tweede stap is voor David. Daarin gaat het over de verbinding met jezelf en de ander: hoe blijf ik bij mijzelf, hoe ben ik in één lijn met mezelf, hoe kan ik dit voelen als van mij en hoe blijf ik in verbinding met mijn hart en trouw aan mezelf? Maar ook: hoe blijf ik trouw aan mezelf in de verbinding met anderen.
  • De derde stap zet ik, Boele. Ik kijkt met je naar de basis, de wortels van je bestaan. Hoe verbind ik mij met de aarde, met mijn voeding, met mijn lichaam, met mijn seksuele energie? Ik zal laten zien dat vitaliteit en scheppingskracht alles te maken hebben met gezonde voeding en bevrijdende seksualiteit. Ook zal ik de verbinding met alle voorgaande chakra's weer leggen.

We hopen dat je er bij bent en actief mee gaat doen. We nodigen je uit je eigen verhaal met ons te delen en open te worden over jouw scheppingskracht of de blokkades die je daarin ervaart. Ook is er veel ruimte om vragen te stellen aan ons.

 

 

Atti Gringhuis voert een bijzonder succesvolle praktijk waarin ze intuitief en energetisch mensen behandelt en hen zo begeleidt naar een leven van overvloed en vrijheid. Ze is tevens de moeder van mijn lieve vrouw Anat en van David.

David Gringhuis is de broer van Anat en woont met zijn gezin in Frankrijk. Na wat velen 'een ruig leven' zouden noemen, ontdekt David nu zijn ware kracht en gaven en hij transformeert zijn leven ingrijpend. Hij vertelt inspirerend en uitnodigend over de indrukwekkende weg die hij aflegt. 

En mij ken je waarschijnlijk wel. Ik ben schrijver, spreker en denker. Maar ook levensgenieter en manifesteerder. O, en erg gelukkig! Hier lees je meer over mij

alles op een rijtje

  • Zaterdag 16 december, van 10:00 - 16:30 uur
  • Villa Vennendal, Vennenpad 5, 8072 PX Nunspeet
  • Workshopgevers: Atti Gringhuis, David Gringhuis en Boele Ytsma
  • De dag is volledig verzorgd (koffie / thee / lunch)
  • Prijs 150,-
  • Opgave: mail naar info@atti.nu
Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma