Overzicht jaarprogramma

Hoe is het jaarprogramma 'LEEF JE BESTEMMING' opgebouwd?

Het jaarprogramma is opgebouwd uit 2 fasen. In de eerste fase ligt de nadruk op studeren, in de tweede fase ga je zélf ‘hands on' aan de slag. Lees hier wat je in elk van deze twee fasen mag verwachten.

FASE 1: Dertien fundamentele lessen

In de eerste fase (ongeveer 5 maanden) ontvang je elke twee weken een uitgebreide en grondige les, met veel kennis en inzicht. In 13 lessen werk ik met je het hele cursusboek door (dat je na afloop van deze 13 weken als e-book ontvangt). 

Je verdiept je in deze lessen grondig in de zeven levensterreinen (verwant aan de zeven chakra's) en je leert werken met de Jubilé Matrix, zodat je elke dag weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen. In deze honderd dagen raken we álle levensgebieden: jouw gezondheid, je gevoelsleven, je zelfbeeld, je relaties, je creativiteit, je inzichten en je spiritualiteit.

Op deze manier ontdek je wat er allemaal aan blokkades kan liggen tussen jou en je bestemming! Ik heb gemerkt dat alleen al het bestuderen van al deze terreinen ongelofelijk veel in beweging brengt. Het is belangrijk dat je álle lessen goed tot je neemt, omdat op die manier geen levensgebied in je onaangeraakt blijft.

 

FASE 2: De weg naar je bestemming

Na de intensieve eerste 5 maanden, ben je ongelofelijk goed toegerust om nu echt werk te maken van je bestemming. Je hebt ontdekt waar jij jezelf klein hebt gehouden. Je zien wat je los mag laten en wat je terug mag nemen. Je hebt geleerd om werkelijk te luisteren naar je hart en naar je ziel. Je hebt de Jubilé Matrix leren toepassen.

Je blijft dagelijks je inspirerende mails en je wekelijkse video's ontvangen (geen uitzonderingen!), en je blijft ook elke 14 dagen een uitgebreide les ontvangen die je kan helpen om aan de slag te gaan met je bestemming. In deze fase zul je steeds vaker zelf keuzes moeten maken. Niet elke les is meer van toepassing op jou. Je zult nu ook vaker je medecursisten willen raadplegen en met hen sparren over hun aanpak.

Als het jaar zijn einde nadert, ben je volop aan het werk met het reorganiseren van jouw leven. Je weet wat je moet veranderen en je zoekt de mogelijkheden om dat te doen. Natuurlijk ben je aan het eind van dit jaar niet klaar... je zult gretigheid voelen om verder te gaan, dieper te gaan, nog verder naar je eigen kern te reizen. Maar nu weet je hoe dat moet. Je zult nu ook een grote invloed op je omgeving gaan krijgen.

Ga terug naar het overzicht

Wat krijg je allemaal?

Voor de volledigheid som ik nog eens op wat je in de cursus allemaal krijgt toegestuurd:

  • Elke dag een inspirerende mail die past bij het thema van de week. Dat kan een opdracht zijn, een verhaal, een verrassend gedicht of een korte boekrecensie. Je gaat ernaar uitzien!
  • Dertig zeer uitgebreide inhoudelijke lessen waarin je de geheimen van persoonlijke ontwikkeling leert én leert toepassen op je eigen leven.
  • Elke week een inspirerende video waarin ik je een hart onder de riem steek en het thema van de week met je doorneem. Dat zijn dus 52 inspirerende video's.
  • Daarnaast regelmatig instructievideo's (ook ongeveer 10)
  • Een zeer compleet cursus e-book van meer dan 250 pagina's, dat je in de eerste 5 maanden van het jaarprogramma week voor week doorwerkt.
  • De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail.
  • Honderden opdrachten, werkvormen, oefeningen en tips.
  • Aanbod om gratis een extra cursus te doen die je helpt om je eetpatroon aan te passen.

Ga terug naar het overzicht

 
Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma