drie dingen

Neem je tijd, ga zitten en lees verder. Ik zal al je vragen beantwoorden en je helpen een goed beeld te vormen. Als het je aanspreekt, als je het gevoel hebt dat er iets van binnen in jou zich begint te roeren... volg dan het spoor van je nieuwsgierigheid en lees verder...

Wat is het?
Een opleiding? Een online programma?
Een coachingstraject? Een academie voor pioniers?

Ja, dat is het allemaal.
Maar het is veel meer!

The full immersion is DRIE DINGEN:

allereerst...

The full immersion is een online jaarprogramma dat je van dag tot dag bij de hand neemt, uitdaagt, confronteert, ondersteunt, verrast, van je sokken baast, aan het lachen of huilen brengt, maar vooral helpt om je bestemming te vinden en te leven. Het is diepzinnig en intelligent, het is vrolijk en verfrissend, maar ook heel praktisch, 100% écht en hands on.

Wow, je zult echt verbaast staan wat alleen dit programma al met je doet!

Een jaarprogramma waarin je dagelijks een mail ontvangt van me, een mail met een inspirerende gedachte, een leerzame opdracht, een verrassend inzicht, een onthullende vraag... geen dag is hetzelfde. Verder krijg je 30 uitgebreide, verhelderende en verrassende lessen, meer dan 60 video's, tal van handige tools en een ebook. Er gingen je honderden mensen voor die dit programma volgenden en hun leven werd er ingrijpend door veranderd.

ten tweede...

Ja, je leest het goed: het jaarprogramma is al door anderen gevolgd (in iets andere vorm en onder de naam BLOEI!), maar wat The full immersion uniek maakt is alles wat het meer is...

The full immersion is namelijk ook een open en persoonlijk verslag van een jaar waarin ik, Boele, voluit mijn bestemming ga leven. En dat doe ik vol overgave en zonder reserve. Ik ga doen waarvoor ik gekomen ben: creëren en delen. Dit jaar begint twee dagen na mijn 49e verjaardag. Dat is zeven keer zeven jaar, het jubeljaar, een bijbelse volheid. Het is dus ook het begin van mijn 50e levensjaar. Voor mij persoonlijk is dat betekenisvol. Ik voel dat voor mij de tijd is gekomen om voluit te leven wie ik ben, dat het tijd is om al mijn schaamte en schroom los te laten. Tijd om uit de delen wat ik in mijn leven heb geleerd en gemaakt en niks achter te houden. Tijd om helemaal open, transparant en eerlijk te zijn.

En het is voor om meerdere redenen een bijzonder jaar:

  • Ik ben in oktober, bijna 26 jaar na de geboorte van mijn oudste dochter, opnieuw vader geworden - in 2018 ben ik dus een kersverse en zeer ervaren vader en zal ik veel reflecteren op het thema opvoeden en ouderschap. 
  • Ik zal minimaal 1 nieuw boek schrijven onder de titel ‘Hallo aarde' en ik wil dat dat boek in élke boekhandel ligt. 
  • Ik zal tuinen en een voedselbos aanleggen (ik heb 1,8 hectare grond tot mijn beschikking), een huis verbouwen en tal van andere bijzonder dingen gaan doen. 
  • Samen met Anat zal ik een nieuwe serie workshops ontwikkelen over seksualiteit en intimiteit.

Mijn doelen zijn groot en ik zal ze je allemaal vertellen.

En van dat alles zal ik verslag doen, in een videodagboek Nee, niet letterlijk élke dag, maar zeker een paar keer per week neem ik je mee in een super eerlijke video in de ups en downs van mijn eigen proces. Daarom is The full immersion niet alleen een diepzinnig en praktisch programma dat jíj volgt, maar ook een open en authentiek verslag van de maker van het programma. Ik ben niet een leraar die het allemaal vanuit een 'ivoren toren' vertelt en verwijst naar zijn eigen verleden waar hij het allemaal al geleerd heeft, maar ik ben een expeditieleider en tochtgenoot die volop mee doet, zijn eigen uitdagingen stelt en jou deelgenoot maakt van mijn eigen leven.

Ik laat je dus zien hoe ik het doe, vertel je waarom ik het doe, deel mijn successen en mijn mislukkingen, mijn inzichten en mijn verwarring, mijn blijdschap en mijn verdriet - niks blijft verborgen. En geloof me, het zal soms noch voor mij, noch voor jou gemakkelijk zijn om zo eerlijk met elkaar te zijn. Vergeet je comfortzone maar...

ten slotte...

Maar The full immersion is nóg meer - niet alleen een uniek jaarprogramma, niet alleen een dagelijks verslag van mijn tocht, het is, ten derde, ook een exclusieve groep van 50 toegewijde mensen met groot commitment aan hun persoonlijke roeping. 

Vijfig mensen die willen beginnen met hun eigen leven, hun eigen bestemming. Mannen en vrouwen die de volle verantwoordelijkheid voor hun eigen leven gaan nemen - voor wat het nu is en voor wat het kan worden. Stel je voor wat dat betekent: jij maakt deel uit van een netwerk van deze unieke mensen en kunt een beroep op hen doen. Dit zijn niet zomaar mensen, deze groep zal grote invloed gaan hebben in hun eigen omgeving en netwerk. Nederland zal het gaan merken: The full immersion is het begin van een invloedrijke beweging, reken daar maar op.

In dit jaar organiseer ik 4 bijzondere themadagen waarin we elkaar zullen ontmoeten en samen de verdieping gaan zoeken. Deze dagen horen bij je programma - ik verwacht je daar en je hebt er al voor betaald ook. Als de groep het graag wil, kunnen we vaker samenkomen. Dat organiseren we dan samen. 

The full immersion - de naam zegt het al: ‘full immersion' betekent ‘volledige onderdompeling' - dit zijn mensen die kopje ondergaan en niks achterhouden, mensen die zich helemaal onderdompelen, zonder reserve duiken in hun ziel, in hun toewijding, in hun bestemming - en dat gaan leven!

En? Ben je nog steeds nieuwsgierig?

Of voel je misschien zelfs al enthousiasme?
Yes, that's the spirit!

Lees gauw verder over jouw en mijn commitment!

overzicht

Wow, dat was veel informatie!
Ik vat het voor de volledigheid even voor je samen...

The full immersion is:

1. een bomvol, inspirerend, intelligent, praktisch online jaarprogramma, waarin je dagelijks nieuwe input ontvangt,

2. een eerlijk en open videodagboek van mijn poging mijn bestemming te leven, én

3. een uniek netwerk van dappere, échte, inspirerende mensen, die je minimaal 4 keer live gaat ontmoeten en waarmee je dagelijks online in contact staat

bomvol!

The Full Immersion zit echt bomvol met geweldige dingen. Tel even mee...

1. Elke dag een mail met een gedachte, een les, een opdracht, een idee. In totaal zul je 365 mails ontvangen, meer dan 30 inhoudelijke lessen en meer dan 50 video's die horen bij het online programma.

2. Ongeveer 3 a 4 keer per week een persoonlijke video: prikkelend, uitdagend, ontroerend, verrassend, out of the box, irritant, ontregelend, troostend, pakkend en vooral altijd helemaal echt en eerlijk. Deze video's kunnen 2 of 3 minuten duren, maar ook een half uur of langer.

3. Toegang tot álle online producten die ik eerder maakte:

  • Het 28 dagen programma en 100-dagen programma (meer info)
  • Receptenabonnement De Smullende planteneter (meer info)
  • Verdiepingsprogramma Kracht! (meer info)
  • Jaarprogramma Bloei! (meer info)
  • Het archief van een half jaar vlogs van Hallo Aarde (meer info)

4. Toegang tot alles wat ik dit jaar schrijf en online publiceer (inclusief het nieuwe jaarprogramma 'Leef je bestemming' én alle uitbreidingsmodules)

5. Radicale openheid en eerlijkheid over mijn leven in de dagelijkse video's: blijdschap en somberheid, succes en falen, zonneschijn en regen, trots en schaamte. Ook openheid over zaken als gezondheid, seksualiteit, financiën, uitgaan, familie, spiritualiteit - niks wordt uit de weg gegaan.

6. Vier keer (of vaker, indien gewenst) een ontmoeting met de hele groep op een door mij georganiseerde themadag. Alle kosten zijn inbegrepen! Het staat de groep vrij om meer of andere activiteiten te organiseren.

7. Online plek voor gesprek binnen de groep (FB-groep of iets anders).

8. Klankbord: ik zal zelf de groep gebruik als klankbord voor alles wat ik dit jaar schrijf (boek / cursus / blogs / lezingen), maar ook de andere leden van de groep staat het vrij dat te doen.

9. Mogelijkheid (tegen meerprijs) voor persoonlijke coaching / begeleiding in de vorm van telefonische coachingsgesprekken, of korte intensieve coachingssessies van één of twee dagdelen.

10. De mogelijkheid om met en voor de hele groep zelf dingen te organiseren. Er staat je plotseling een ongelofelijk sterk netwerk tot je beschikking!

Commitment

Dat is veel - heel veel!
Ik geef veel, dat ben ik me bewust.
Maar ik vraag je ook veel.
Het is een heldere deal, als wij één heel jaar met elkaar in zee gaan,
vraagt dat om een aantal heldere afspraken.

Lees verder over JOUW en MIJN commitment!

 
Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma