Bloei jaarprogramma

BLOEIEN is jouw bestemming

Jij verlangt naar meer - meer energie, meer plezier, meer voldoening. We zijn geboren om te bloeien! Maar voor veel mensen is leven vooral overleven geworden. Dat is jammer en niet nodig. Jij kunt zóveel energie en geluk ervaren. Het is tijd dat jij gaat bloeien!

Op 1 februari 2018 start een nieuwe jaargang van het zeer succesvolle online jaarprogramma BLOEI! Honderden cursisten ging je voor en zagen hun leven ingrijpend veranderen. Lees hier alles over dit jaarprogramma!

WAAROM BLOEIEN?

BLOEI! is een online jaarprogramma waarmee je wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te worden. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Alle aspecten van gezondheid en vitaliteit komen aan de orde: van voeding, beweging, aarding en zonlicht, tot seksualiteit, gevoelens en de ontmoeting met je schaduw. Van je zelfbeeld en zelfvertrouwen tot je vriendschappen en relaties. Van je persoonlijke passie tot je archetypische missie. En van de scheppende kracht van woorden tot de veranderde kracht van ogen. Je gaat ontdekken dat jijzelf aan het stuur van je eigen leven staat.

In BLOEI! maak je kennis met twee belangrijke begrippen: (1) de zeven levensgebieden en (2) de Jubilé Matrix.

De zeven levengebieden helpen je een totaaloverzicht te krijgen over jouw leven. Het verbindt oeroude kennis uit het Oosten aan modern-Westerse psychologie. De Jubilé Matrix is een door Boele Ytsma ontwikkeld eenvoudig en zeer dynamisch model dat je voortdurend inzicht geeft in wat jij nodig hebt. Je leert luisteren naar álle signalen van je lichaam en je hoofd en ontdekt wat jij dagelijks kunt doen om te floreren op alle terreinen van je leven.

Deze weg naar persoonlijke bloei is geen eenvoudige weg naar snel geluk. Het vraagt commitment en trouw en hard werken. Het kan pijnlijk en confronterend worden. Maar het zal altijd leiden tot een leven van diepe vervulling. Lees maar eens wat de cursisten erover vertellen - niemand heeft spijt!

Reserveer hier meteen jouw plek in deze editie van het jaarprogramma BLOEI!

Videoserie: De 14 geheimen...

In deze serie van 4 video's vertel ik je over de 14 geheimen van persoonlijke bloei en ontdek je wat je mag verwachten van een heel jaar werken met BLOEI! Klik op onderstaande links voor de vier video's

video 1 / video 2 / video 3 / video 4

De inhoud van het jaarprogramma

Wat ontvang je gedurende het jaar dat je BLOEI! volgt?

 • Elke dag een inspirerende mail die past bij het thema van de week. Dat kan een opdracht zijn, een verhaal, een verrassend gedicht of een korte boekrecensie. Elke dag, dat zijn 365 mails - geloof me, je gaat ernaar uitzien! 
 • Dertig zeer uitgebreide inhoudelijke lessen waarin je de geheimen van persoonlijke ontwikkeling leert én leert toepassen op je eigen leven.
 • Elke week een inspirerende video waarin ik je een hart onder de riem steek en het thema van de week met je doorneem. Dat zijn dus 52 inspirerende video's.
 • Een zeer compleet cursus e-book van meer dan 250 pagina's, dat je in de eerste 13 weken van het jaarprogramma week voor week doorwerkt.
 • Een persoonlijk coachingsgesprek van 45 minuten.
 • De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail.
 • Honderden opdrachten, werkvormen, oefeningen en tips.
 • Aanbod om gratis de 28-dagen of 100-dagen cursus erbij te doen om plantaardig te leren eten.
 • Toegang tot een besloten Facebook-groep waar je kennis kunt maken met je medecursisten en met hen je eigen verhaal kunt delen. 
 • Live webinars (Facebook Live binnen de besloten groep) waarin je elke vraag kunt stellen die voorkomt uit jouw persoonlijke reis en deelgenoot wordt van vragen van je medecursisten.

Hoewel je het jaarprogramma persoonlijk en individueel doet, start je op 1 februari gelijktijdig met veel andere cursisten. Dat betekent dat je medecursistn in dezelfde fase zitten als jij.

Je kunt de hele maand januari je inschrijven voor deze nieuwe jaargang BLOEI! die begint op 1 februari 2018. 

JOUW INVESTERING

Ik kan je het beste geven van wat ik heb en weet. En ik deel ál mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren in BLOEI! met je. Maar JIJ moet het werk doen. Je zult behoorlijk moeten investeren! Op drie vlakken:

 • BLOEI! vraagt van jou commitment - ik wil dat je werkelijk toegewijd bent aan jouw eigen ontwikkeling. Zonder dat commitment zal er geen échte verandering komen!
 • BLOEI! vraagt ook tijd. Ik kan je moeilijk zeggen hoeveel tijd het je kost, want dat hangt helemaal van jouw leven af. Maar als je niet minmaal 3 uur per week kunt vrijmaken, dan denk ik dat je er beter van af kunt zien.
 • BLOEI! vraagt ten slotte ook een financiële investering van € 47.- per maand (en als je in één keer betaalt, bespaar je nog eens € 66,-). Of dit veel of weinig voor je is weet ik niet, maar het aangaan van deze investering laat wel je commitment zien en dat is misschien wel de belangrijkste stap voor een succesvol jaar.

Bestel hier meteen BLOEI!

een, twee, drie...

Op 1 februari 2018 start een nieuwe jaargang van het  zeer succesvolle online jaarprogramma BLOEI!

En dat voor maar € 47,- p/m!

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen. In de eerste fase ligt de nadruk op studeren, in de tweede fase krijg je een persoonlijk coachingsgeprek en in de derde fase ga je zélf aan de slag en ga je al het geleerde integreren in je leven. Hier ga je ook je eerste grote veranderingen oogsten.

fase 1: honderd dagen de diepte in

De eerste honderd dagen ontvang je élke week een uitgebreide les met opdrachten. In deze 13 lessen werk je het hele cursusboek door (dat je na afloop van deze 13 weken als e-book ontvangt). Terwijl je studeert, wordt er al zoveel in je geraakt dat je al merkt dat er dingen veranderen in je leven.

Je verdiept je grondig in de zeven levensgebieden(verwant aan de zeven chakra's) en je leert werken met de Jubilé Matrix, zodat je elke dag weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen. In deze honderd dagen raken we álle levensgebieden: jouw gezondheid, je gevoelsleven, je seksualiteit, je zelfbeeld, je relaties, je creativiteit, je inzichten en je spiritualiteit.

fase 2: koers bepalen

Als je de eerste 100 dagen voltooid hebt, heb je goed zicht gekregen op de dingen die jouw bloei in de weg staan of de dingen die je juist nodig hebt om volop te gaan bloeien. Een moment voor wat achteromkijken, reflectie, rust en... een goed gesprek.

In deze maand heb je even wat rust. Je krijgt nog steeds dagelijks een mail, maar niet geen uitgebreide lessen. Je krijgt de kans om nog eens terug te lezen wat je raakte. Het belangrijkste in deze fase is waarschijnlijk het gesprek met mij. Je ontvangt een uitnodiging voor een telefonisch coachingsgesprek. In dat gesprek wordt duidelijk wat jij nodig hebt in de maanden die volgen. Het is ook mogelijk om vanaf dit punt een coachingstraject aan je programma toe te voegen.

fase 3: veranderen en integreren

Na de intensieve eerste 100 dagen  en het persoonlijke coachingsgesprek weet je nu hoe je de Jubilé Matrix moet toepassen. Je blijft ook in deze fase dagelijks je inspirerende mails en je wekelijkse video's ontvangen, én vanaf dit moment reik ik je elke 14 dagen een nieuw verrassend onderwerp aan waarin je je verder kunt verdiepen. Jij volgt nu je eigen pad, op basis van het cursusboek en het coachingsgesprek. Dit is de fase waar de stukjes op hun plek vallen...

Weet je het al? Aarzel dan niet langer en BESTEL meteen!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Wat cursisten zeggen...

"Precies wat ik nodig had. In het nieuwe programma BLOEI! kom ik er achter dat de bedding, de opbouw en structuur waar ik zo naar zocht... dat ben ik zélf! Mijn lichaam is de bedding waarbinnen ik kan stromen. Dank je wel voor deze uitdagende ervaring!"
Wim

"BLOEI! is een met liefde en passie samengestelde jaarcursus. Voor mij voelt het vaak als thuiskomen bij mezelf."
Gerdien

"Sinds ik met de cursus Bloei ben gestart, ben ik me van veel meer dingen bewust. Ik heb al zoveel geleerd in de afgelopen 8 weken."
Eveline

"Het is verrassend hoeveel voedingstoffen ik in vier weken tijd al in mijzelf ontdekt heb om tot bloei te komen. En dit is nog maar het begin! De tussentijdse mailtjes van Boele zijn vaak zo raak dat het lijkt of hij mijn gedachten kan lezen."
Renske

"De lesstof is goed doordacht en boeiend om te lezen. De opdrachten zetten je op alle gebieden van je leven tot nadenken en zoeken naar antwoorden. Ik ben super enthousiast, maar ik weet ook dat ik hard aan mezelf moet gaan werken en ook moeilijke dingen ga tegenkomen. Groeien is snoeien en dat kan met pijn gaan, maar je wordt er alleen maar mooier van. Het is zeker de moeite waard."
Antoinette

"Gaandeweg krijg ik het gevoel dat de opdrachten me helpen om orde aan te brengen in de vele aspecten van mijn leven. Ik verwacht dat [...] de vicieuze cirkel die het nu soms lijkt een positieve creatiespiraal wordt."

Heleen

"Een fantastische boeiende cursus. Veel informatie. Veel uitdagingen. En heel leesbaar neergezet. In één woord: levensveranderend."
Greetje

"Bloei raakt me, maakt me bewust, zet me in beweging, leert me anders kijken naar mezelf en mijn omgeving. Ik word er blij van!"
Marijke

wie ben ik...?

Waarom zou je een jaar lang met mij op pad gaan? Ik vind dat een belangrijke en zinvolle vraag.

Mijn belangrijkste antwoord is: omdat ik deze weg zélf ben gegaan en nog altijd ga. Zeven jaar geleden was ik ongelukkig, moe, ongezond en veel te dik. Dát jaar ging het roer radicaal om. Ik besloot een sabbatical te houden en pakte alles aan wat niet in orde was in mijn leven. Ik wilde bloeien, voluit leven, mijn bestemming vinden!

Nu, zeven jaar later, ziet mijn leven er totaal anders uit. Ik leef lichter dan ooit, ik ben gezonder dan ik ooit was, ik voel me jonger én zie er jonger uit, doe de dingen die ik graag doe, woon op de plek waar ik wil wonen en heb een vervullende en diepe relatie met mijn soulmate Anat. En ik volg, dag voor dag, mijn hart... Ja, dat is misschien wel het belangrijkste: ik leef vanuit mijn hart en ik volg mijn hart.

Lees hier meer over mijn leven

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma