3
nov

Doe het maar gewoon niet!

Door Boele P. Ytsma op 3 november 2017 om 14:33 | Reageer

Het klinkt tegenstrijdig, maar het is waar: om echt te kunnen veranderen zul je eerst het bestaande helemaal moeten accepteren en omarmen.

Veel 'pogingen' om dingen te veranderen in ons leven zijn onbewust bedoeld om te maskeren wat er écht aan de hand is. We proberen wat dingen aan te passen, het eens van een andere kant te bekijken, we veranderen het verhaal een beetje... en dan denken we dat het wel weer gaat. Maar eigenlijk spelen we verstoppertje met onszelf.

Het vraagt namelijk ongelofelijk veel moed om écht te kijken naar waar je bent. Om echt naar het getal op de weegschaal te kijken, om écht in de spiegel te kijken, om écht de cijfers van je banksaldo te bekijken, om écht te erkennen dat je je voelt zoal je je voelt, om echt te kijken hoe je huis er uit ziet. Wie niet volledig in de werkelijkheid van zijn of haar eigen bestaan durft af te dalen, kán niet veranderen, om de eenvoudige reden dat alleen de werkelijkheid kan veranderen... illusies niet!

En om het dan nog wat spannender te maken: veranderen vraagt niet alleen de moed om te kijken, het vraagt óók de moed JEZELF daarvoor verantwoordelijk te maken. Misschien ben je hier terechtgekomen door toedoen van anderen, door speling van het lot of door domme pech... ik geloof je! Maar jij bent NU de enige die verantwoordelijkheid kan nemen. Jezelf blijven vertellen hoe erg het is wat je overkomen is, zal je niet helpen.

Veranderen is dus niet voor watjes en mietjes. Het vraagt leeuwenmoed om écht te kijken én zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Daarom snap ik best als je besluit om BLOEI! niet te doen...

De dapperen onder ons hebben nog 5 dagen!


Vorige pagina
Onderwerpen: en
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma