2
nov

Wat verlangt jouw ziel?

Door Boele P. Ytsma op 2 november 2017 om 11:40 | Reageer

Misschien denk je bij persoonlijke bloei vooral aan dingen als je dromen verwezenlijken, je droombaan of je droomhuis vinden, de relatie van je dromen... en inderdaad, dat kan er allemaal bij horen. Waarom niet? De meesten van ons hebben geleerd dat bescheidenheid een deugd is, en dat je vooral niet teveel moet dromen... Maar ik denk dat die gedachte ons onnodig klein houdt. Zet hoog in!

Toch zit bloeien niet alleen in die grote dingen. Persoonlijke bloei kan zichtbaar worden op heel veel terreinen van het leven. In het programma BLOEI! werken we met 'de zeven levensgebieden', waardoor je op het spoor kunt komen van de plek waar het bij jouw wil gaan bloeien. Loop even mee, dan geef ik je een korte rondleiding door die zeven gebieden.

Het eerste levensgebied gaat over alles wat ons verbindt met de aarde: je lichaam, je voeding, je geld en je spullen. Op elk van dit terreinen kun je het gevoel hebben dat je aan het 'overleven' bent. Maar ook hier verlangt jouw ziel naar bloei, naar échte vitaliteit, naar dankbaarheid, naar de ervaring van overvloed. Misschien is hier veel wint voor je te halen?

Het tweede levensgebied is dat van de gevoelens en de seksualiteit - een levensgebied dat je zó veel kracht en energie kan geven... áls het stroomt, maar wat je ook helemaal kan uitputten als er blokkades liggen. Wat dacht je van emotionele en seksuele bloei? - ik weet nu dan het kan!

Het derde levensgebied gaat over je zelfbeelden, je zelfvertrouwen, je vermogen om keuzes te maken en verantwoordelijkheden te dragen - kortom: het levensgebied waar je IK zegt. Wow, als je dat écht krachtig kunt, dan gaat de wereld voor je open! "BAM, hier ben ik!"

In het vierde levensgebied wordt de wereld groter: jij en je relaties, je vrienden, je liefsten - het gebied van je hart! Hier verbind je je met mensen... maar kún je dat echt? Of ben je bang geworden voor echte verbinding? Kun je echt zeggen dat je hart open is, dat je hart bloeit... nee, niet bloedt, maar BLOEIT? :-)

Het vijfde levensgebied is jouw manier van communiceren en jezelf laten zien in en aan de wereld. Het leven van jóuw waarheid. Het vertellen van jóuw verhaal. Het scheppen vanuit jóuw creatieve bron. Wat heb jij te vertellen, wat ga jij manifesteren. Wie hier gaat bloeien heeft de wereld veel te bieden!

Het zesde levensgebied is jouw hoofd, zijn jouw ogen en oren, is jouw intuïtie. Hoe zie je de wereld? Wat is jouw visie? Of misschien wel: wat is jouw visioen? Kijk je door de bril van anderen of kijk je werkelijk vanuit jouw wezen? Hier word je een authentiek, eigenzinnig mens met een heldere kijk op dingen of een onthullende visie. De wereld smeekt om mensen die hier bloeien: visionairs!

Het zevende levensgebied is groter dan wij zelf zijn. Het gebied van de verwondering en de inspiratie. Dat wat ons (letterlijk) te boven gaat. Hier beseffen we dat we meer zijn dan driedimensionale wezens, dat we ook van hoger komaf zijn. Hier verruimen we onze blik en zien de eenheid achter de dingen. Hier bloeien is tot volle bloei komen als mens!

Zie je op hoeveel manieren je kunt bloeien? Misschien licht er maar één van deze gebieden voor je op, misschien meer. Als je ergens verlangen voelt, of onrust, of zelfs irritatie... dan is dat je ziel die je iets wol vertellen. Zou het tijd zijn om te bloeien? Ik denk dat het belangrijk is om naar die signalen te luisteren!

Misschien moet je even gaan zitten en jezelf de vraag stellen: 'wat verlangt mijn ziel?

Nog 6 dagen...


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma