20
okt

Jouw inzet bepaalt de uitkomst!

Door Boele P. Ytsma op 20 oktober 2017 om 15:50 | Reageer

Het zal je vast niet zijn ontgaan: ik start op 1 november met een nieuwe jaargang van het online programma BLOEI! Nog 12 dagen dus. :-) Misschien heeft het inmiddels je aandacht en overweeg je mee te doen. Ik hoop van harte dat je het jezelf gunt.

Wat kun je verwachten als je mee gaat doen?

Ik kan die vraag op twee manieren beantwoorden: (1) wat kun je verwachten in je mailbox, kortom, wat krijg je allemaal van mij? Maar misschien veel belangrijker: (2) wat kun je verwachten in je leven, kortom: wat gaat het programma je brengen? Ik zal op beide vragen antwoord geven.

(1) Wat je van mij krijgt:

> 365 inspirerende mails. Ik word je dagelijkse tochtgenoot en neem je stap voor stap mee door een proces waarin heel je leven wordt geraakt.

> de eerste 4 maanden élke week een hele uitgebreide les waarin je niet alleen veel leert over je eigen ziel (al die lagen!) maar ook praktisch aan de slag gaat met oefeningen en tips. Na 4 maanden krijg je elke twee weken zo'n les. In totaal ontvang je meer dan 30 diepgravende, verrassende en transformerende lessen.

> elke week een inspirerende video waarin ik de stof van die week nog eens met je doorneem en je een hart onder de riem steek. Daarnaast ontvang je regelmatig een instructievideo voor een oefening. In totaal bevat BLOEI! meer dan 55 video's.

> een e-book (met de daarin de tekst van de eerste 13 lessen) en een groot aantal werkbladen die horen bij de unieke Jubilé Matrix. Dit is materiaal waar je jarenlang mee kunt blijven werken.

> regelmatig live webinars waarin jij je vragen aan mij kunt stellen en tegelijk mee kunt luisteren hoe ik antwoord geef op de vragen van je medecursisten.

> een 1-op-1 coachingsgesprek met mij waarin we kunnen 'finetunen' wat jij nodig hebt voor jouw persoonlijke bloei.

> toegang tot de besloten BLOEI!-groep op FB, waar inmiddels al meer dan 50 cursisten popelen om te beginnen. Ik heb de eerdere cursisten aangeboden om kosteloos het programma nog eens mee te doen en tientallen van hen hebben daar ja op gezegd. Dat betekent dat jij ook toegang hebt tot mensen die niet alleen het programma gelijktijdig met je volgen, maar ook al wat ervaring met het programma hebben.

We starten allemaal gelijktijdig en alle deelnemers volgen het programma in hetzelfde tempo. Dat betekent dat je altijd in gesprek kunt gaan met je medecursisten over zaken die geraakt worden in het proces - zij zijn op dezelfde plek in het proces. Deze interactie geeft het programma een ongelofelijke boost.

(2) Het antwoord op de tweede vraag kan ik je eigenlijk niet geven: wat zal het programma jóu bieden? Het hangt af van jouw leven, jouw inzet, jouw bereidheid om echt te veranderen en de confrontatie met jezelf aan te gaan. Maar na 2 jaar ervaring met het programma weet ik één ding heel zeker: als jij energie steekt in het programma, steek je energie in jouw leven en jouw ziel. En alles wat energie krijgt, gaat groeien.

Ik heb grote veranderingen gezien. Mensen die weer vat kregen op hun eigen vitaliteit en gezondheid, mensen die zichzelf en anderen konden vergeven, mensen die hun geschonden seksualiteit heelden, mensen die grote stappen durfden te zetten op financieel gebied, in hun werk of relatie, mensen die eindelijk hun droom gingen leven, mensen die familiebanden transformeerden... en zoveel meer.

Misschien is de belangrijkste constatering wel: mensen die BLOEI! hebben gedaan herstelden de band met zichzelf en gingen meer en meer leven vanuit hun hart.

Ik hoop dat je het jezelf gunt!

Kijk hier verder!

 


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma