11
okt

De gewone Nederlander in mij...

Door Boele P. Ytsma op 11 oktober 2017 om 13:24 | Reageer

Wat is een 'gewone Nederlander'? En wil je dat wel zijn? Een gewone Nederlander lijkt vooral... gewoon te willen zijn. Niet te rijk en niet te arm, niet te opvallend, niet te vreemd, niet te excentriek, niet te ambitieus. Een gewone Nederlander zal zich niet te grote doelen stellen en ook niet openlijk vertellen dat hij of zij iets héél goed kan...

Ik zal het maar eerlijk toegeven: ook in mij huist een 'gewone Nederlander'. Ook ik voel schroom om te vertellen hoe gelukkig ik ben of hoe diep soms de pijn van transformatie gaat. Ook ik ben bang dat mijn woorden dan te groot zijn. Ook ik ben terughoudend om te vertellen dat ik een heel goed programma heb geschreven, dat ik daar trots bij voel en het iedereen gun.

Laat me eerlijk vertellen hoe het hier thuis toeging de afgelopen weken. Anat zegt mij al maanden: "Waarom doe je niet beter je best om meer mensen te wijzen op je programma BLOEI? Het is zo'n goed programma en vrijwel niemand weet ervan! Je doet jezelf en heel veel andere mensen tekort". Zelf heeft ze het hele programma ook gevolgd, dus ze weet wat het is. Maar elke keer wuifde ik haar advies weg en vertelde ik haar dat ik het programma eerst wilde herschrijven of zelfs een heel nieuw programma wilde schrijven.

Toen werd ik door verschillende mensen herinnerd aan het feit dat BLOEI! inderdaad grote impact heeft. Iemand vertelde mij hoe haar leven vorige jaar ingrijpend was veranderd door BLOEI! Een man vertelde mij dat hij na eindelijk zijn droom was gevolgd en een eigen praktijk was begonnen in het jaar van BLOEI! Een cursiste vertelde in haar coachingsgesprek (dat je standaard bij BLOEI! ontvangt) dat er in de eerste drie maanden van het programma al meer was gebeurd dan in jaren daarvoor: oude patronen waren blootgelegd, haar relatie was verbeterd en ze stond op een nieuwe manier in haar werk.

Ik raakte diep onder de indruk van deze verhalen...

Langzaam drong het tot me door dat dit allemaal onderstreepte wat Anat mij al maanden probeerde te zeggen: BLOEI! is een geweldig krachtig en transformerend programma. Langzaam herinnerde ik mij weer hoe diep mijn eigen transformaties waren tijdens het schrijven van het programma in 2015 en 2016. Langzaam realiseerde ik me dat het leven dat ik nú leef een vrucht van alles wat ik het geleerd en toegepast in BLOEI!
Ik moet het toegeven: het was de 'gewone Nederlander' in mij die me weerhield om zonder aarzeling te zeggen: 'Lieve mensen, als je serieus werk wilt maken van je persoonlijke bloei, kijk dan eens naar mijn FANTASTISCHE online jaarprogramma BLOEI! Gun het jezelf!" Maar, ik zal het maar eerlijk toegeven: het is wel waar, het is een heel goed programma...

En weet je wat de grap is? BLOEI gaat er juist over dat je je schaamte en schroom overwint, dat je gaat staan voor je eigen grootheid, dat je grote doelen durft te formuleren, dat je je 'ongewone' verlangen durft te gaan volgen, dat je wél boven het maaiveld durft uit te steken...

Misschien is het ook voor jou tijd om dat
maar gewoon eens te doen! :-)

Nog 21 dagen...


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma