6
okt

Mensen lijken soms te denken dat ik mijn huidige leven 'etaleer' vanuit ijdele motieven, zo van: 'kijk mij eens gelukkig zijn'. Ik begrijp dat dat er zo uit kan zien, maar het berust toch op een misverstand. Of eigenlijk op twee misverstanden...

Eerste misverstand
Inderdaad ben ik heel gelukkig (en dat is een understatement): ik leef een leven van liefde, sensualiteit, overvloed, vrijheid en betekenis. Ik ben daar ongelofelijk dankbaar voor. Maar het komt niet uit de lucht vallen - ik heb hier heel hard voor gewerkt en doe dat nog élke dag. Geluk is geen trucje!

En dan bedoel in niet werk in de zin van 'uren maken' en 'dingen doen' (dat moet soms ook), maar vooral werk in de zin van: luisteren naar mijn ziel, opruimen van oude pijn, onder ogen komen van teleurstellingen, ontmantelen van patronen die mij niet meer dienen, rouwen om verlies, opgeven van verzet tegen wat is... Dat vraagt soms meer energie dan ik lijk te hebben en brengt me op donkere en diepe plekken in mijzelf. Het is ontredderend en pijnlijk. Maar ik doe het, omdat ik weet en steeds weer bevestigd zie dat deze weg mij brengt bij wie ik werkelijk ben. En als ik het leven ga leiden dat bij mij past, dan vallen dingen op hun plek.

Tweede misverstand
Ja, dat brengt mij bij het tweede misverstand: ik toon mijn leven (met alle ups en downs) niet uit ijdele motieven. Ik heb ook geen troost of bevestiging nodig van mijn FB-vrienden. Ik deel het, omdat ik graag mensen wil inspireren, prikkelen, uitdagen, uitnodigen... om het zélf te gaan doen. Ik gun het iedereen!

Want als jij het 'werk' gaat doen dat nodig is om je te bevrijden van alles wat jij niet werkelijk bent (oordelen, verwachtingen, verantwoordelijkheden, denkbeelden, gevoelens), dan komt er ruimte om te worden wie je wél werkelijk bent. En, zoals gezegd, dan vallen dingen op hun plek.

Ik zal je daar in de komende weken meer over vertellen. En ik zal er ook geen geheim van maken: precies dít is waar BLOEI! over gaat; daarin heb ik alles gelegd wat ik zelf geleerd heb op de weg naar bloeien. En ik deel dat graag! Daarom begin ik op 1 november met een nieuwe editie van dit online jaarprogramma.

Nog 26 dagen...


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma