16
aug

- een blog van Anat Gringhuis - 

Lieve vrouwen, zullen we samen onze drama's en 'verhalen' loslaten en verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen verlangens, behoeftes, wensen, kwetsbaarheden?

Zullen we samen gaan staan in onze kracht en helder en eerlijk communiceren naar elkaar en naar onze liefdes?

Zullen we samen leren om man en paard te noemen en niet langer vanuit entitlement en vanuit dat gevoel van 'recht te hebben' op bescherming, aandacht en veiligheid handelen en onszelf daarmee juist kleiner maken?

Zullen we elkaar hierin steunen en elkaar hierin wakker maken? Dus als we ons onveilig voelen, zullen we daar dan in duiken en het open en eerlijk aangaan, het bijbehorende gevoel dragen en geen verkapte boodschappen uitzenden naar 'de ander' die geen flauw idee heeft wat er nu eigenlijk gezegd wordt?

Ik vind dit echt geen gemakkelijk stuk, eerlijk is eerlijk. Maar o man, wat zie ik het veel om me heen. Laten we onze eigen shit leren zien - own that shit - en laten we het loslaten omdat het ons niet meer dient.

Come on, laten we die goddess zijn die het werkelijk aangaat. Geen bypass, geen schuld, geen claim. Gewoon echtheid.


Vorige pagina
Onderwerpen: , , en
Delen |

SUPERCHARGE je relatie!

Zaterdag 9 september bieden wij een unieke workshop over seksualiteit, polariteit en verbinding in je relatie. Een dag die je relatie een nieuwe impuls zal geven! We begeleiden gedurende één hele dag maximaal 25 stellen (vol is vol!) naar meer contact met hun eigen individuele seksuele energie, met hun verlangens en met hun verbinding en intimiteit als koppel.

LEES HER MEER!

Wie ben jij, Boele Ytsma?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten deze zomer. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2017 Boele P. Ytsma