2
mei

Ben jij op zoek naar een tijdelijke zomerbaan? Ben jij schoolverlater of student? Sta je op een kantelpunt in je leven en wil je even helemaal iets anders doen? Zit je in een uitkeringssituatie en wil je jezelf weer ontwikkelen? En heb jij veel energie en twee rechter handen? Dan hebben wij misschien een prachtige kans voor je.

Wij zoeken voor onze boerderij in Drouwenerveen (Drenthe) per direct voor het voorjaar en de zomer van 2017 een veelzijdige, flexibele en betrokken medewerker die warm wordt van de missie van Hallo Aarde en blij wordt van afwisselend buitenwerk. Kernwoorden: ‘hands on', handig en praktisch, zelfstandig en betrouwbaar, gretig om te leren, energiek en sterk, goed met kinderen, opgewekt, optimistisch en spontaan. Bereid om alleen én samen te werken.

De werkzaamheden zijn zeer divers: aanleg en onderhoud van de tuinen, grasmaaien, compost kruien, schoffelen, zaaien, planten, oogsten. Opruimen en voorbereiden van grotere projecten op het erf en in de boerderij. Bij slecht weer ook administratief werk, huishoudelijke taken, koken en opvangen van kinderen. Zoals gezegd: veelzijdiger wordt het niet...

Wij bieden je een inspirerende, veelzijdige, jonge werkomgeving, de mogelijkheid je op veel vlakken te ontwikkelen, werkervaring op te doen en interessante mensen te ontmoeten. Een veilige plek met veel persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding en coaching. Gezond, plantaardig voedsel en een gezonde natuurlijke en stralingsarme omgeving. We bieden een salariëring die past bij de functie.

Onze kernwaarden zijn o.a. flexibiliteit en betrokkenheid. Dat betekent dat er veel mogelijk is. Kost en inwoning (op het erf) is bespreekbaar. Wil je met je partner samen komen werken, dan is ook dat bespreekbaar. Doe een goed voorstel en wij gaan met je in gesprek. Als het wederzijds bevalt is verlenging en/of doorgroei na de zomer mogelijk.

Heb je belangstelling voor deze unieke kans, solliciteer dan (bij voorkeur) met een korte persoonlijke video - of stel je voor op een andere originele manier die bij jou past. Zo leren we je snel kennen. Een CV hoef je niet te sturen, die lezen we toch niet. Stuur je video naar info@halloaarde.nl of via Facebook naar een van ons beiden.

Boele en Anat
www.halloaarde.nl

 


Vorige pagina
Onderwerpen: en
Delen |

Vraag mijn gratis videocursus aan over persoonlijke bloei:

De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Ben jij op zoek naar een goede coach of persoonlijke begeleider?

Boele Ytsma is een verrassende coach. Hij is werkelijk geïnteresseerd in jouw verhaal en leven en hij gelooft hartstochtelijk in de mogelijkheid van verandering. Boele werkt sterk intuïtief en ontwikkelde een eigen methodiek waarmee hij samen met jou feilloos kan ontdekken wáár in je leven verandering het hardst nodig is.

Lees meer over Boele Ytsma als coach of neem meteen contact met hem op!

Meer coaching

Wie is...

Boele P. Ytsma is coach en schrijver, spreker en zwijger, verbinder en versneller, pionier en tochtgenoot, hardloper en planteneter, een luis in de pels van de gevestigde orde. Hij onderzoekt nieuwe werelden en legt verbindingen met oude. Een optimist met oog voor wat pessimisten de realiteit noemen! Deze blog is de opvolger van zijn populaire website Zoekend Geloven. Hij schrijft over wat hem boeit.

Contact met Boele P. Ytsma

Meer over Boele Ytsma

mijn boeken

In 2009 en 2010 schreef Boele Ytsma twee boeken over twijfel en geloven in de postmoderne tijd.

Het eerst boek (Van de kaart, manifest van een gepassioneerde twijfelaar) is het avontuur van de twijfelaar. Het leidde in kerkelijke kring tot veel gesprek, herkenning en weerwoord.

Bestel hier 'Van de Kaart'

Het tweede boek (Authentiek, de zoeker en het verlangen) is het verrassende vervolg en volgt de zoeker in haar tocht.

Bestel hier 'Authentiek'

Meer informatie

mijn videos

Meer videos
Boele P. Ytsma op Twitter

Twitter

Boele op twitter
© Copyright 2017 Boele P. Ytsma