2
mei

Ben jij op zoek naar een tijdelijke zomerbaan? Ben jij schoolverlater of student? Sta je op een kantelpunt in je leven en wil je even helemaal iets anders doen? Zit je in een uitkeringssituatie en wil je jezelf weer ontwikkelen? En heb jij veel energie en twee rechter handen? Dan hebben wij misschien een prachtige kans voor je.

Wij zoeken voor onze boerderij in Drouwenerveen (Drenthe) per direct voor het voorjaar en de zomer van 2017 een veelzijdige, flexibele en betrokken medewerker die warm wordt van de missie van Hallo Aarde en blij wordt van afwisselend buitenwerk. Kernwoorden: ‘hands on', handig en praktisch, zelfstandig en betrouwbaar, gretig om te leren, energiek en sterk, goed met kinderen, opgewekt, optimistisch en spontaan. Bereid om alleen én samen te werken.

De werkzaamheden zijn zeer divers: aanleg en onderhoud van de tuinen, grasmaaien, compost kruien, schoffelen, zaaien, planten, oogsten. Opruimen en voorbereiden van grotere projecten op het erf en in de boerderij. Bij slecht weer ook administratief werk, huishoudelijke taken, koken en opvangen van kinderen. Zoals gezegd: veelzijdiger wordt het niet...

Wij bieden je een inspirerende, veelzijdige, jonge werkomgeving, de mogelijkheid je op veel vlakken te ontwikkelen, werkervaring op te doen en interessante mensen te ontmoeten. Een veilige plek met veel persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding en coaching. Gezond, plantaardig voedsel en een gezonde natuurlijke en stralingsarme omgeving. We bieden een salariëring die past bij de functie.

Onze kernwaarden zijn o.a. flexibiliteit en betrokkenheid. Dat betekent dat er veel mogelijk is. Kost en inwoning (op het erf) is bespreekbaar. Wil je met je partner samen komen werken, dan is ook dat bespreekbaar. Doe een goed voorstel en wij gaan met je in gesprek. Als het wederzijds bevalt is verlenging en/of doorgroei na de zomer mogelijk.

Heb je belangstelling voor deze unieke kans, solliciteer dan (bij voorkeur) met een korte persoonlijke video - of stel je voor op een andere originele manier die bij jou past. Zo leren we je snel kennen. Een CV hoef je niet te sturen, die lezen we toch niet. Stuur je video naar info@halloaarde.nl of via Facebook naar een van ons beiden.

Boele en Anat
www.halloaarde.nl

 


Vorige pagina
Onderwerpen: en
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma