2
mei

Ben jij op zoek naar een tijdelijke zomerbaan? Ben jij schoolverlater of student? Sta je op een kantelpunt in je leven en wil je even helemaal iets anders doen? Zit je in een uitkeringssituatie en wil je jezelf weer ontwikkelen? En heb jij veel energie en twee rechter handen? Dan hebben wij misschien een prachtige kans voor je.

Wij zoeken voor onze boerderij in Drouwenerveen (Drenthe) per direct voor het voorjaar en de zomer van 2017 een veelzijdige, flexibele en betrokken medewerker die warm wordt van de missie van Hallo Aarde en blij wordt van afwisselend buitenwerk. Kernwoorden: ‘hands on', handig en praktisch, zelfstandig en betrouwbaar, gretig om te leren, energiek en sterk, goed met kinderen, opgewekt, optimistisch en spontaan. Bereid om alleen én samen te werken.

De werkzaamheden zijn zeer divers: aanleg en onderhoud van de tuinen, grasmaaien, compost kruien, schoffelen, zaaien, planten, oogsten. Opruimen en voorbereiden van grotere projecten op het erf en in de boerderij. Bij slecht weer ook administratief werk, huishoudelijke taken, koken en opvangen van kinderen. Zoals gezegd: veelzijdiger wordt het niet...

Wij bieden je een inspirerende, veelzijdige, jonge werkomgeving, de mogelijkheid je op veel vlakken te ontwikkelen, werkervaring op te doen en interessante mensen te ontmoeten. Een veilige plek met veel persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding en coaching. Gezond, plantaardig voedsel en een gezonde natuurlijke en stralingsarme omgeving. We bieden een salariëring die past bij de functie.

Onze kernwaarden zijn o.a. flexibiliteit en betrokkenheid. Dat betekent dat er veel mogelijk is. Kost en inwoning (op het erf) is bespreekbaar. Wil je met je partner samen komen werken, dan is ook dat bespreekbaar. Doe een goed voorstel en wij gaan met je in gesprek. Als het wederzijds bevalt is verlenging en/of doorgroei na de zomer mogelijk.

Heb je belangstelling voor deze unieke kans, solliciteer dan (bij voorkeur) met een korte persoonlijke video - of stel je voor op een andere originele manier die bij jou past. Zo leren we je snel kennen. Een CV hoef je niet te sturen, die lezen we toch niet. Stuur je video naar info@halloaarde.nl of via Facebook naar een van ons beiden.

Boele en Anat
www.halloaarde.nl

 


Vorige pagina
Onderwerpen: en
Delen |

Tochtgenoten 2017:
Ga je mee op reis?

In de zomer van 2016 ontwikkelde ik een volstrekt uniek product. Ik nam mensen een hele dag mee in mijn huis, mijn camper voor een reis… een reis door prachtig landschap, maar ook een reis door het leven. Persoonlijker kon het niet, exclusieve aandacht gedurende een hele dag. Het bleek een groot succes!

Inmiddels is mijn leven ingrijpend veranderd. Ik woon niet meer in de camper, maar op een boerderij in Drenthe. Nu is de camper mijn rijdende kantoor, mijn rijdende stilteruimte, mijn rijdende ontmoetingsplek. Daarom neem ik ook in de zomer van 2017 weer een (beperkt) aantal mensen mee op reis.

In totaal heb ik deze zomer 8 reisdagen beschikbaar. Hier lees je meer over deze unieke reizen!

Wie ben jij, Boele Ytsma?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten deze zomer. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2017 Boele P. Ytsma