24
jan

Ruim twee maanden geleden stelden Anat en ik op Facebook de vraag of je mee wilde denken met de naam voor ons bedrijf en onze nieuwe boerderij. Er zijn honderden voorstellen gedaan en veel daarvan hebben we serieus overwogen.
Uiteindelijk kwamen we uit bij een naam die we eigenlijk allebei al heel lang gebruiken, zowel in het Engels als in het Nederlands en die volledig vertelt wat wij al doen en steeds meer gaan doen, namelijk mensen inspireren tot en begeleiden naar een leven van volle bloei en diepe vervulling. Daarom presenteren we je vandaag ons nieuwe bedrijf: BLOOIMING LIFE.

Wie Anat al langer volgt weet dat haar plantaardige lunchroom in Groningen al twee jaar voluit ‘ANAT Blooming Lifestyle ' heet. En dat blijft zo: ANAT blijft ANAT. Maar het wordt zoveel meer.

Blooming Life zal gaan bestaan uit vier onderdelen. Naast de lunchroom van Anat (Blooming Life Foodcafé) zijn we inmiddels gestart met de aanleg van een grote (1,8 ha) permacultuurtuin en voedselbos bij onze boerderij in Drenthe. We noemen dat, hoe kan het anders, Blooming Life Permacuture. Hier zullen we in de komende jaren de producten verbouwen voor de lunchroom in Groningen. Maar deze tuin is ook een prachtige plek voor workshops en coaching. We zullen je met foto's, video's en blogs voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkeling van deze tuin. Als je zin hebt om mee te bouwen aan deze tuin, laat het ons weten. We kunnen veel handen gebruiken.

Het derde en vierde onderdeel van Blooming life zijn de (online) educatie en de coaching. We noemen dat Blooming Life Academy en Blooming Life Coaching. Met programma's, cursussen en workshops willen we mensen helpen om tot bloei te komen in hun leven. In de coaching leveren we maatwerk op individueel niveau. Blooming Life is óns commitment aan jóuw geluk en jóuw bloei.

Veel van wat Boele heeft ontwikkeld in De Planteneter zal hier een nieuwe plek vinden. Zo zal binnenkort het succesvolle programma BLOEI! in een compleet nieuwe vorm worden herstart. Er zijn veel verrassende programma's en cursussen in ontwikkeling. Daarover vertellen we je gauw meer.

In de komende maanden zullen de veranderingen steeds zichtbaarder worden: een nieuwe website, nieuwe producten, nieuwe blogs, een nieuwe nieuwsbrief en heel veel mooie foto's van de ontwikkeling van de tuinen... Ga je mee?

Boele en Anat


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma