24
jan

Ruim twee maanden geleden stelden Anat en ik op Facebook de vraag of je mee wilde denken met de naam voor ons bedrijf en onze nieuwe boerderij. Er zijn honderden voorstellen gedaan en veel daarvan hebben we serieus overwogen.
Uiteindelijk kwamen we uit bij een naam die we eigenlijk allebei al heel lang gebruiken, zowel in het Engels als in het Nederlands en die volledig vertelt wat wij al doen en steeds meer gaan doen, namelijk mensen inspireren tot en begeleiden naar een leven van volle bloei en diepe vervulling. Daarom presenteren we je vandaag ons nieuwe bedrijf: BLOOIMING LIFE.

Wie Anat al langer volgt weet dat haar plantaardige lunchroom in Groningen al twee jaar voluit ‘ANAT Blooming Lifestyle ' heet. En dat blijft zo: ANAT blijft ANAT. Maar het wordt zoveel meer.

Blooming Life zal gaan bestaan uit vier onderdelen. Naast de lunchroom van Anat (Blooming Life Foodcafé) zijn we inmiddels gestart met de aanleg van een grote (1,8 ha) permacultuurtuin en voedselbos bij onze boerderij in Drenthe. We noemen dat, hoe kan het anders, Blooming Life Permacuture. Hier zullen we in de komende jaren de producten verbouwen voor de lunchroom in Groningen. Maar deze tuin is ook een prachtige plek voor workshops en coaching. We zullen je met foto's, video's en blogs voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkeling van deze tuin. Als je zin hebt om mee te bouwen aan deze tuin, laat het ons weten. We kunnen veel handen gebruiken.

Het derde en vierde onderdeel van Blooming life zijn de (online) educatie en de coaching. We noemen dat Blooming Life Academy en Blooming Life Coaching. Met programma's, cursussen en workshops willen we mensen helpen om tot bloei te komen in hun leven. In de coaching leveren we maatwerk op individueel niveau. Blooming Life is óns commitment aan jóuw geluk en jóuw bloei.

Veel van wat Boele heeft ontwikkeld in De Planteneter zal hier een nieuwe plek vinden. Zo zal binnenkort het succesvolle programma BLOEI! in een compleet nieuwe vorm worden herstart. Er zijn veel verrassende programma's en cursussen in ontwikkeling. Daarover vertellen we je gauw meer.

In de komende maanden zullen de veranderingen steeds zichtbaarder worden: een nieuwe website, nieuwe producten, nieuwe blogs, een nieuwe nieuwsbrief en heel veel mooie foto's van de ontwikkeling van de tuinen... Ga je mee?

Boele en Anat


Vorige pagina
Delen |

Vraag mijn gratis videocursus aan over persoonlijke bloei:

De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Ben jij op zoek naar een goede coach of persoonlijke begeleider?

Boele Ytsma is een verrassende coach. Hij is werkelijk geïnteresseerd in jouw verhaal en leven en hij gelooft hartstochtelijk in de mogelijkheid van verandering. Boele werkt sterk intuïtief en ontwikkelde een eigen methodiek waarmee hij samen met jou feilloos kan ontdekken wáár in je leven verandering het hardst nodig is.

Lees meer over Boele Ytsma als coach of neem meteen contact met hem op!

Meer coaching

Wie is...

Boele P. Ytsma is coach en schrijver, spreker en zwijger, verbinder en versneller, pionier en tochtgenoot, hardloper en planteneter, een luis in de pels van de gevestigde orde. Hij onderzoekt nieuwe werelden en legt verbindingen met oude. Een optimist met oog voor wat pessimisten de realiteit noemen! Deze blog is de opvolger van zijn populaire website Zoekend Geloven. Hij schrijft over wat hem boeit.

Contact met Boele P. Ytsma

Meer over Boele Ytsma

mijn boeken

In 2009 en 2010 schreef Boele Ytsma twee boeken over twijfel en geloven in de postmoderne tijd.

Het eerst boek (Van de kaart, manifest van een gepassioneerde twijfelaar) is het avontuur van de twijfelaar. Het leidde in kerkelijke kring tot veel gesprek, herkenning en weerwoord.

Bestel hier 'Van de Kaart'

Het tweede boek (Authentiek, de zoeker en het verlangen) is het verrassende vervolg en volgt de zoeker in haar tocht.

Bestel hier 'Authentiek'

Meer informatie

mijn videos

Meer videos
Boele P. Ytsma op Twitter

Twitter

Boele op twitter
© Copyright 2017 Boele P. Ytsma