24
jan

Ruim twee maanden geleden stelden Anat en ik op Facebook de vraag of je mee wilde denken met de naam voor ons bedrijf en onze nieuwe boerderij. Er zijn honderden voorstellen gedaan en veel daarvan hebben we serieus overwogen.
Uiteindelijk kwamen we uit bij een naam die we eigenlijk allebei al heel lang gebruiken, zowel in het Engels als in het Nederlands en die volledig vertelt wat wij al doen en steeds meer gaan doen, namelijk mensen inspireren tot en begeleiden naar een leven van volle bloei en diepe vervulling. Daarom presenteren we je vandaag ons nieuwe bedrijf: BLOOIMING LIFE.

Wie Anat al langer volgt weet dat haar plantaardige lunchroom in Groningen al twee jaar voluit ‘ANAT Blooming Lifestyle ' heet. En dat blijft zo: ANAT blijft ANAT. Maar het wordt zoveel meer.

Blooming Life zal gaan bestaan uit vier onderdelen. Naast de lunchroom van Anat (Blooming Life Foodcafé) zijn we inmiddels gestart met de aanleg van een grote (1,8 ha) permacultuurtuin en voedselbos bij onze boerderij in Drenthe. We noemen dat, hoe kan het anders, Blooming Life Permacuture. Hier zullen we in de komende jaren de producten verbouwen voor de lunchroom in Groningen. Maar deze tuin is ook een prachtige plek voor workshops en coaching. We zullen je met foto's, video's en blogs voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkeling van deze tuin. Als je zin hebt om mee te bouwen aan deze tuin, laat het ons weten. We kunnen veel handen gebruiken.

Het derde en vierde onderdeel van Blooming life zijn de (online) educatie en de coaching. We noemen dat Blooming Life Academy en Blooming Life Coaching. Met programma's, cursussen en workshops willen we mensen helpen om tot bloei te komen in hun leven. In de coaching leveren we maatwerk op individueel niveau. Blooming Life is óns commitment aan jóuw geluk en jóuw bloei.

Veel van wat Boele heeft ontwikkeld in De Planteneter zal hier een nieuwe plek vinden. Zo zal binnenkort het succesvolle programma BLOEI! in een compleet nieuwe vorm worden herstart. Er zijn veel verrassende programma's en cursussen in ontwikkeling. Daarover vertellen we je gauw meer.

In de komende maanden zullen de veranderingen steeds zichtbaarder worden: een nieuwe website, nieuwe producten, nieuwe blogs, een nieuwe nieuwsbrief en heel veel mooie foto's van de ontwikkeling van de tuinen... Ga je mee?

Boele en Anat


Vorige pagina
Delen |

Tochtgenoten 2017:
Ga je mee op reis?

In de zomer van 2016 ontwikkelde ik een volstrekt uniek product. Ik nam mensen een hele dag mee in mijn huis, mijn camper voor een reis… een reis door prachtig landschap, maar ook een reis door het leven. Persoonlijker kon het niet, exclusieve aandacht gedurende een hele dag. Het bleek een groot succes!

Inmiddels is mijn leven ingrijpend veranderd. Ik woon niet meer in de camper, maar op een boerderij in Drenthe. Nu is de camper mijn rijdende kantoor, mijn rijdende stilteruimte, mijn rijdende ontmoetingsplek. Daarom neem ik ook in de zomer van 2017 weer een (beperkt) aantal mensen mee op reis.

In totaal heb ik deze zomer 8 reisdagen beschikbaar. Hier lees je meer over deze unieke reizen!

Wie ben jij, Boele Ytsma?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten deze zomer. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2017 Boele P. Ytsma