12
mei

Ohh, ik heb mij hier zó op verheugd! Deze zomer ga iets bijzonders doen: ik neem jou alleen of jullie met z’n tweeën een hele dag mee in mijn camper voor een reis… door jouw leven. Persoonlijker kan het niet – jij en ik onderweg. Eén hele dag ben ik helemaal toegewijd aan jouw leven, jouw zoektocht naar vitaliteit en geluk, antwoord op jouw vragen, vervulling van jouw verlangen en heling van jouw wonden. Eén hele dag is mijn huis (mijn camper) ook jouw huis. Eén hele dag zijn wij elkaars reisgenoten en al mijn kennis, ervaring, liefde en aandacht zijn dan voor jou.

Reisgenoten voor één dag

Ja, je leest het goed: mijn huis is mijn camper. Nadat ik mijn auto in de afgelopen maanden heb weggedaan, heb ik nu ook besloten een tijdje zonder huis te gaan leven en in een camper te wonen. Dat maakt mijn leven nóg lichter, nóg beweeglijker en nóg vrijer. Het geeft me deze zomer de vrijheid om jou uit te nodigen in mijn huis, mijn camper, en samen met jou op reis te gaan.

Ja, we gaan op reis, letterlijk – met de camper het land in. We gaan naar plekken die inspireren of confronteren, plekken die uitdagen of juist uitnodigen. Haast hebben we niet, want we hebben de hele dag.

Maar het is meer dan een fysieke reis, we gaan ook op reis door jouw leven, door jouw ziel. We spreken met elkaar (zolang je wilt) en ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Misschien gaan we wandelen, of schilderen, of een vuurtje stoken. Misschien wil je leren mediteren of ontdekken wat een inquiry met je doet. Misschien wil je een uur slapen in mijn hangmat of doet een gefocuste brainstorm je goed. Ik zal je verrassen met bijzondere voorstellen, die passen bij de reis die jíj maakt.

Tien kansen – mis die niet!

Op deze pagina vind je alle informatie over deze dag. Ik bied deze persoonlijke reis deze zomer slechts 10 keer aan. Ik weet inmiddels dat de belangstelling groot is, dus wacht niet te lang als je het gevoel hebt dat dit voor jou is. Het zou jammer zijn als je de kans mist.

We spreken af op een handige plek in Nederland en ik ontvang je eerst voor lekkere kop koffie of thee in mijn camper. Dan gaan we op pad. Alles wat we nodig hebben is aan boord. Misschien reizen we met een duidelijk doel voor ogen, misschien ook wel niet. De dag ontvouwt zich. Ik zal je voorstellen doen, maar het initiatief kan ook bij jou liggen. Daarbij houden we steeds het doel voor ogen: jouw leven, jouw keuzes, jouw verlangen, genezing van jouw wonden, antwoord op jouw vragen… kortom: de beste versie van jou!

Niet alleen!

Het is niet een dag vakantie. We maken deze reis vanuit een krachtig commitment aan jouw leven. Dat is soms ook hard werken - voor ons allebei. Ik ben en blijf er bij als dat moeilijk wordt, als je even niet meer weet hoe je verder moet. We komen misschien wel bij plekken in jouw leven die pijnlijk zijn en die heling nodig hebben. Ook daar gaan we samen heen – je reist niet alleen!

Ik maak deze reis vanuit mijn jarenlange ervaring met honderden mensen. Ik heb het vermogen om helder te zien waar jouw blokkades liggen, maar ook waar de kansen liggen om te helen of te groeien. Ik kan je zien, spiegelen, inzicht geven in jezelf en je in beweging zetten. Ik kan een veilige bedding bieden om jouw kwetsbare kant te ontdekken. Ik kan verbanden leggen en een heldere analyse maken op basis van veel kennis en scholing op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alles wat ik heb en ben - dus ook de lessen die ik in mijn eigen leven heb geleerd - staan de hele dag tot jouw beschikking.

Een spannende dag

Er zijn verschillende manieren om met mij op pad te gaan: alleen of samen met een ander. Daarover lees je ook alles op deze pagina. Ook kun je daar nú al je plaats reserveren. Als je geboekt hebt, neem ik contact met je op om datum te prikken voor onze reis.

Het is ook voor jou een hele spannende dag. “Een hele dag ‘coaching’… kan ik dat wel aan?” Ik snap die vraag heel goed. Maar ik kan je vanuit mijn ervaring zeggen dat het een dag zal worden die je nooit meer vergeet en die van blijvende betekenis zal zijn voor jouw leven. Ik zal je hartelijk en warm ontvangen en jou helpen om te ‘landen’ in de dag. Het is jóuw dag. Gaandeweg zul je ontdekken dat een hele dag samen optrekken een veel grotere impact heeft dan een serie van 10 of 20 coaching gesprekken.

Wil je meer weten over deze reizen, ga dan naar deze pagina: www.tochtgenoten.nl. Had ik je al gezegd dat ik er héél veel zin in heb? Nou ja, bij deze dan: ik zie er naar uit met je op reis te gaan!

Boele Ytsma

P.S.: Als je met me op reis gaat krijg je bovendien BLOEI! compact 100  - dé kickstart voor een nieuw leven. 


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma