6
nov

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik besloot tot een sabbatical. Ik nam tijdelijk afstand van mijn werk en trok mij terug in een anoniem bestaan. Het werd een jaar van grote veranderingen; ik vertelde je daar al over. Inmiddels heb ik mijn eerste marathon gelopen (dat was één van mijn doelen van de sabbatical) en ben ik weer bijna fulltime aan het werk als (tijdelijke) godsdienstdocent. Beide markeren het einde van deze unieke periode.

Op woensdag 16 november a.s. zal ik weer een lezing geven. Ik ben door het Centrum voor Spiritualiteit ‘De Poort' in Groningen gevraagd een lezing te houden over ‘Geloven in de Midlife'. Deze lezing is de middelste van een serie over geloven in verschillende levensfasen. Marinus van den Berg sprak op 12 oktober over ‘Geloven in de ouderdom' en op 7 december a.s. zal rabbijn Awraham Soetendorp spreken over ‘Lijden en uitzicht'. Op de website van De Poort vind je meer informatie over deze lezingenserie.

In mijn lezing zal ik twee thema's met elkaar verbinden. Allereerst zal ik spreken over de twijfel en de spirituele zoektocht die veel dertigers en veertigers zo goed kennen. Ik schreef er twee boeken over. Maar ik zal ook concreet worden en vertellen over mijn ervaringen tijdens mijn Jubeljaar. Want dat is wat mijn sabbatical geworden is: een Jubeljaar - een jaar van herstel en balans, een jaar waarin mijn leven een nieuwe impuls ontving!

Ik geloof dat een Jubeljaar een goddelijk geschenk kan zijn voor veel mensen. Nee, niet iedereen zal het zich kunnen permitteren om een jaar afstand te nemen van zijn of haar werk. Maar een periode van herstel, balans en nieuwe impuls is wel mogelijk voor iedereen - en dat is een Jubeljaar. Daarom zal ik vertellen over wat het Jubeljaar ooit was en wat het kan zijn voor mensen van nu. Samen ontdekken we dan hoe een oeroud Bijbels idee over een gezonde samenleving een hele actuele betekenis blijkt te hebben voor de ‘Midlifers' van de 21e eeuw!

Als je belangstelling hebt en de lezing wilt bijwonen, geef je dan even op bij Spiritueel Centrum De Poort.

 


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma