9
jun
Op Twitter vroeg ik of mensen me konden helpen met het vinden van een soundtrack of tune voor de podcasts en video’s die ik wil gaan maken tijdens Tochtgenoten. Er kwamen veel mooie suggesties van bekende nummers. Probleem met deze nummers is dat ze auteursrechtelijk beschermd zijn en dus niet zomaar in een podcast of video overgenomen mogen worden. Daarvoor heb je rechtenvrije (ook wel podsafe) muziek nodig, of de uitdrukkelijke toestemming van de artiest zelf. Gelukkig kwam dat laatste ook: een aantal muzikanten bood mij hun muziek aan.
Daarbij zat een band die ook aanbood onderweg wat te spelen en ik heb daar vanzelfsprekend enthousiast op gereageerd. Hoe leuk zou het zijn om hier en daar op de route te mogen rusten met live muziek! Wat mij betreft mogen meer muzikanten dat aanbieden: bands, singer-songwriters, troubadours en solisten die de tochtgenoten een hart onder de riem steken met hun muziek. Daarom: ben je of ken je zo iemand – kom en laat je horen!
Eerder inspireerde de tocht al iemand tot het maken van een schilderij. Dat schilderij leidde vervolgens weer tot een bijzonder gedicht. Er is een fotograaf die een mooie dag zoekt voor een reportage en een filmmaker die probeert zijn agenda vrij te maken voor een videoverslag. Kortom: het Pionierspad inspireert tot creativiteit! Wat mij betreft storten nog veel meer artiesten en creatievelingen zich op Tochtgenoten…
Boele P. Ytsma
Gisteren: Dag 29 van 40 – ‘Je wordt thuisgebracht’

Vorige pagina
Onderwerpen: , , , en
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma