17
mei
Meer dan een jaar geleden startte ik de 'Community Gepassioneerde Twijfelaars en Pioniers', korte tijd later omgedoopt tot 'Community Zoekend Geloven'. Ik wilde daarmee graag een plaats creëren waar het gesprek over mijn boek Van de kaart gevoerd zou kunnen worden. Bovendien zou ik zo, spelenderwijs, ervaring opdoen met een internetcommunity.

In korte tijd groeide de community tot een groep van meer dan 200 leden en lange tijd werd er intensief met elkaar gesproken over veel meer dan mijn boek alleen. Sommigen deelden bijzondere dingen met de andere leden. Zo groeide een gemeenschap met tientallen groepen, discussies, blogs, video’s en foto’s. Hier en daar bloeide er zelfs een nieuwe vriendschap op. De verschijning van mijn boek was bovendien aanleiding tot de eerste (en tot nog toe ook de laatste) Meetup in de Wittenberg in Zeist.

Na de zomer van 2009 werd het gaandeweg minder druk op de community. Er waren dagen dat er weinig gebeurde; soms laaide een discussie even weer op. Ook ikzelf vond vrijwel geen tijd meer om werkelijk aandacht aan de community te besteden. Toch bleef de community langzaam groeien.

Ongeveer een maand geleden maakte NING (het bedrijf dat de community technisch mogelijk maakt) bekend dat het niet langer gratis diensten kon leveren. Veel beheerders van NING-communities moesten besluiten voortaan te gaan betalen voor hun community of haar op te heffen. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. De community bevat te veel waardevolle mensen en mooie content om die prijs te geven. Bovendien zag ik in de komst van mijn nieuwe boek Authentiek een goede aanleiding om haar nieuw leven in te blazen.

Daarom kreeg de ‘oude’ community een nieuwe naam, passend bij de plannen die ik heb rondom het boek Authentiek: Tochtgenoten. Het zal de plaats zijn waar ik verslag doe van het Pionierspad. Intussen kunnen we er alle gesprekken die we voerden, voortzetten. Natuurlijk zal ik vanaf begin juni een groep starten waar het gesprek over mijn nieuwe boek gevoerd kan worden. En, zoals ik je gisteren vertelde, er zal weer een nieuwe Meetup komen: 27 juni in Vollenhove.

En de kosten dan, wil je misschien weten? Die neem ik voor mijn rekening. Niet dat ik zoveel geld heb, maar ik vind de plek te kostbaar om haar te verliezen. Ik zal je binnenkort wel de mogelijkheid geven om – vrijwillig – bij te dragen in de kosten.

Boele P. Ytsma


Vorige pagina
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma