2
okt

Denken en spelen

Door Boele P. Ytsma op 2 oktober 2005 om 22:05 | Reageer
Laat ik het er op houden dat ik toch werkelijk een beetje narcistisch ben, dat ik het prettig vind dat anderen meelezen met mijn gedachten, mijn ideeen, mijn plannen... Waarom zou je anders een weblog willen bijhouden? Of het moest al zijn om in gesprek willen te komen. Want ook dat is wat ik graag doe: open gesprekken voeren die werkelijk ergens over gaan. Maar is daar een blog geschikt voor? Laat ik het een experiment noemen, een proeftuintje - eens kijken of het bevalt, kijken of er lezers zijn en of er 'gesprek' ontstaat, kijken of ik het volhoud en of het mij voldoening geeft.

Nadenken, dat is wat ik doe. Misschien wel teveel - bij anderen zie ik dat vaak gebeuren. Maar nadenken is ook werkelijk na-denken: je denkt de werkelijkheid na. Je loopt al denkend de werkelijkheid in categorieen te denken, je creeert structuren in wat je ziet, voelt, proeft, ervaart. Dat nadenken kan dus over alles gaan. Maar het zal wel gaandeweg een structuur laten zien, de structuur van mijn hoofd, van mijn denken

Maar nu wil ik eerst de log verder opbouwen, Blogger leren kennen, linkjes toevoegen - spelen dus, en -voor een moment - niet langer nadenken. Zolang het duurt

Boele

Vorige pagina
Onderwerpen:
Delen |

wat kan ik voor je doen?

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te helpen gelukkiger, vrijer en gezonder te worden. Het is heerlijk als mensen hun bestemming gaan vinden én leven... en mijn bestemming is: jou inspireren, jou in je kracht zetten, jou uitdagen je eigen leven voluit te gaan leven. 

Daarom is mijn vraag: wat kan ik voor jou doen? Hoe wil je dat ik je help? 

Laat me je een handje helpen. Ik heb een paar diensten ontwikkeld waar je wat aan zou kunnen hebben. Hieronder vind je daarover meer informatie. Als je persoonlijk contact met me wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier

> COACHING met bijzondere aandacht voor jouw persoonlijke bloei. Ik zoek met je naar je mogelijheden en kwaliteiten en ruim samen met je blokkades en energielekken op. Stapje voor stapje vind je zo je eigen bestemming. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

> ONLINE JAARPROGRAMMA BLOEI! - een heel jaar lang élke dag een inspirerende mail van mij, meer dan 30 bijzondere en diepgaande lessen, meer dan 50 video's, honderden opdrachten een lijvig e-book, een persoonlijk coachingsgesprek en nog veel meer... en dat allemaal om jou te laten BLOEIEN! Honderden blije cursisten gingen je voor. Lees hier meer.

> THE FULL IMMERSION - Een programma zoals je het nergens vindt: héél 2018 verbind ik me aan het leven van mijn én jouw bestemming... áls je er bij bent. Voor een beperkte groep mensen die 100% commitment willen geven aan het vinden en leven van hun bestemming. The full immersion - je gaat er helemaal voor! Lees hier meer!

> WORKSHOPS geven Anat (mijn vrouw en soulmate) en ik samen: inspirerende dagen over vitaliteit, lichter leven, manifesteren en seksualiteit. Kijk hier voor een voorbeeld van zo'n workshop. Op deze website zullen we nieuwe workshops aankondigen. 

agenda

Een overzicht van workshops, lezingen, seminars en events

Met en zonder Anat treedt Boele veel op in het land. Hier vind je een overzicht van de events in de komende weken. 

GA NAAR DE AGENDA

Wie is boele ytsma...?

Op deze website maak je kennis met mij en mijn werk. Ik vertel je over mijn jaarprogramma 'Leef je bestemming', over het unieke project 'The full immersion 100' en over mijn reizen met tochtgenoten. Ik bied je hier mijn coaching aan en nodig je uit mijn vlogs te volgen...

Maar voordat je met mij in zee gaat, wil je natuurlijk eerst weten wie ik ben. Hier stel ik mij voor en vind je wat meer persoonlijke informatie over mij. 

Probeer gratis de eerste week van mijn online jaarprogramma BLOEI!

Vertel me waar ik de eerste week naar toe mag sturen:
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

mijn boeken

In de periode 2009-2013 schreef en publiceerde ik 3 boeken. De eerste twee zijn heel anders dan de laatste, maar een goed verstaander zal de rode draad wel vinden.

Je kunt hier meer informatie vinden over deze boeken. In 2018 zal mijn vierde boek verschijnen: Hallo aarde!

Boele P. Ytsma op Twitter
© Copyright 2018 Boele P. Ytsma